by czaro1514 » 2 Jul 2011, o 14:40
ZiomalMarcin,
Co do 6700c to odpowiem wg twoich punktów
1. Zależy jak będziesz używał np. moja trzyma 3-4 dni zaś mojego kolegi 6-7 dni.
2. Tutaj nie miałem przyjemności słuchania muzyki przez zestaw słuchawkowy ponieważ go popsułem , ale na głośniku jest super , Głośność można powiedzieć że taka jak w 5220.
3. Podobno do 8GB ale myślę że 16 GB spokojnie pójdzie. Na 4GB zero zamuły.
4. Niestety oryginalne Mapy nie pokazują współrzędnych jak ma to miejsce w S60 np. w 6730c pokazuje. I chyba nie ma aplikacji która by pokazywała zarówno mapę jak i współrzędne a nawet jeśli by była to by wywalało Błąd Aplikacji.
5. Internet chodzi płynnie i szybko. Java również , Nie spotkałem się jeszcze żeby mi wywaliło Błąd Aplikacji w jakiejś gierce , natomiast w niektórych aplikacjach wywala w/w komunikat ( Coś pamiętam że przy jakiejś nawigacji mi go puściło , podczas ładowania mapy )
Jako modem mogła by robić z pewnością. Sam raz ją podłączałem pod kompa gdy modem mi się rozwalił
Największym plusem jak i minusem tego modelu jest ... obudowa
Z jednej strony bardzo trwała ( chodzi mi o to że żaden syf do środka nie wpada , po 6 miesiącach pracy w tartaku gdzie Se W200i po 2 dniach był zapaćkany trocinami nokia pod obudową nie miała nawet źdźbełka traku ) , z drugiej podatna na ryski i otarcia ( Mówię o wersji Chrom )
Jak będziesz chciał jeszcze jakieś info to wal na PW/GG.