by HandSolo » 31 Jul 2016, o 12:07
Witam, wiem, że temat stary, ale może ktoś jeszcze będzie mi w stanie pomóc. Walczę z wgraniem PL do Nokii 6700 classic już kilka godzin. Metodą prób i błędów doszedłem w końcu do jakiś postępów, ale... Na windowsie x64 mamy katalog program files (x86) i tam jest zainstalowany standardowo Phoenix. Okazuje się, że to dla mniego nie ma żadnego znaczenia i Products muszą znajdować się i tak w C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-470. Następnie nie działa już chyba ten NaviFirm+ (od jakiegoś czasu tylko jest informacja, że serwer niedostępny). W takim wypadku gdzieś po necie szukałem firmware do tego telefonu. Nie wiem jakie pliki się w nim powinny znajdować. znalazłem wersję w jednym plikiem, znalazłem również z kilkunastoma. Nie wiem więc czy to nie jest mój problem.
Dalej...
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content
Mam do wyboru takie opcje przy próbie flashowania ale po wybraniu mam...
I naciskając update software...
Tak jakbym nic nie wybierał. Samego Phoenixa tez zauważyłem, że trzeba uruchomić w trybie administratora, ale nie jestem w stanie wykonać tak banalnej rzeczy jak update software. Ktoś może mi udzielić jakiś rad, wyjaśnień?