czyli w SBN mamy nie pisać o tym że flashu*emy fona? Pozatym adasiowi czasami odwala i wali warny jak nie było przekleństw chyba że adaś to jest sposób na zniechęcenie userów do pisana w SBboczkens wrote:Może nauczy co poniektórych samokontroli.
czyli w SBN mamy nie pisać o tym że flashu*emy fona? Pozatym adasiowi czasami odwala i wali warny jak nie było przekleństw chyba że adaś to jest sposób na zniechęcenie userów do pisana w SBboczkens wrote:Może nauczy co poniektórych samokontroli.
Forum dyskusyjne ma zachęcać użytkowników do udzielania się na forum, a SB to tylko taki sweetaśny dodatek dla tych, którym się nudzinemo333 wrote:chyba że adaś to jest sposób na zniechęcenie userów do pisana w SB
Jak już Pawel napisał warn jest przyznawany po szóstym ostrzeżeniu słownym. Tak często "flashujesz" fona? Przemyśl to Z adasiem da się żyć Na socjum było gorzej Piszesz coś w SB, klikasz enter i Twoja wypowiedź pojawia się, owszem, ale jako wypowiedź autorstwa adama111nemo333 wrote:czyli w SBN mamy nie pisać o tym że flashu*emy fona?
speed_963 wrote:zastanów się, najpierw go wyzywasz, a potem za przyjaciela go uwarzasz. Te twoje podlizywanie mnie denerwuje. Nie chcesz dostać ostrzerzenia to się zachowuj przyzwoicie. A co do adama te jego teksty strasznie denerwują i wtedy pisze się do niego "spierd****" i tu nagle ostrzeżeniami wali.
maciek wrote:I jestem za aby usunąć adama, a wprowadzić kontrolę ręczną.
To skąd ma na koncie 3 posty? Skąd ma rangę Sponsor?
W takim razie warny na SB rozdaje maszyna...?
Co za "geniusz" na takie coś wpadł?
Może niech ten bot od razu warnuje i banuje na forum... Aż się nóż w kieszeni otwiera...
pawelooss wrote:maciek wrote:I jestem za aby usunąć adama, a wprowadzić kontrolę ręczną.
Pisałem przecież, że na phpBB3 nie znalazłem takiego modu. Ale ślepcu, nie chce ci się czytać wszystkich postów z tematu, tylko musisz idiotycznie samodzielnie usuwać jego konto w nadziei, że to coś da.
Tylko zapomniałeś, że jego działanie zależy od kodu skryptu, a nie jakiegoś konta, dlatego działał również przy 26 warnach.
Zwalacie na niego winę, jakby był całym złem świata.
PISZECIE JAK G***IARZE, TO LICZCIE SIĘ Z KONSEKWENCJAMI. Tyle z mojej strony.
Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests