![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 1 post ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[X2-00] aktualizacja Opery |
---|
![]() |
14 Jun 2011, o 19:02 |
olo320i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam drodzy forumowicze..
Nie wiem czy pisze w dobrym dziale ale mam nadzieję na wyrozumiałość generalnie chodzi mi o to ze zrobiłem kumplowi w nokii X2-00 zmianę produkt code i po tej akcji zmieniłem softa na taki z Językiem Polskim. Po całej akcji wszystko chodzi elegancko, postanowiłem sie pobawić internetem i główną przeglądarką okazuje się być Opera mini z tym ze wersja 4.2 po wejściu na stronę opery mini pobrałem aktualizację którą mi zaproponowało do wersji 5.1 co zrobiłem, następnie kolejny raz wszedłem na stronę opery mini i pobrałem przeglądarkę w wersji 6.0 po zainstalowaniu chodzi fajnie szybko i gibko, no ale po wyłączeniu jej i ponownym uruchomieniu przeglądarki z menu aparatu (ikona kuli ziemskiej) ponownie włącza się wersja opery 4.2 , a wersja 6.0 jest w aplikacjach i dopiero po przekopaniu menu i dojsciu do tego mozna dopiero uruchomić wersję 6.0, i nie potrafie tego ogarnąć tak zeby można było odpalać wersję 6.0 z pozycji menu albo chociaż przenieś ikone wersji 6.0 na pulpit aby można było szybko jednym klikiem uruchomić wersję 6.0. czy jest jakiś łatwy sposób aby w miejsce wersji 4.2 na stałe zagościła wersja 6.0 ?? z góry dzięki za odpowiedź. |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 1 post ] Previous topic | Next topic |
|