dlaczego mam taki błąd ?
reinstalowalem program i nadal to samo...;/
Please Login or Register, to see this Content
uikol wrote:Co tu nie gra??
Perła wrote:Jest to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich.
Chcę wgrać nowy soft do Nokii X2-00 za pomocą programu Phoenix a sof pobrać przez program NaviFirm.
Czy ten zaznaczony soft będzie dobry? Chcę wgrać zwykły oryginalny sof od Noki bo w tej chwili mam sof z dodatkami Plusa, jakieś ikony w menu itp. W ostatnie kolumnie są pliki lecz nie są one wszystkie zaznaczone, mam ściągnąć tak jak jest czy wszytko zafajkaować i pobrać?
Obrazek
Druigie pytanie dotyczy gwarancji producenta. Telefon kupiłem wczoraj i mam dwa lata gwarancji, czy jak wgram nowy soft to utracę gwarancję? Chciałbym się też dowiedzieć czy po wgraniu softa będzie blokada simlock?
EriX05 wrote:Perła wrote:Jest to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich.
Chcę wgrać nowy soft do Nokii X2-00 za pomocą programu Phoenix a sof pobrać przez program NaviFirm.
Czy ten zaznaczony soft będzie dobry? Chcę wgrać zwykły oryginalny sof od Noki bo w tej chwili mam sof z dodatkami Plusa, jakieś ikony w menu itp. W ostatnie kolumnie są pliki lecz nie są one wszystkie zaznaczone, mam ściągnąć tak jak jest czy wszytko zafajkaować i pobrać?
Druigie pytanie dotyczy gwarancji producenta. Telefon kupiłem wczoraj i mam dwa lata gwarancji, czy jak wgram nowy soft to utracę gwarancję? Chciałbym się też dowiedzieć czy po wgraniu softa będzie blokada simlock?
Moim zdaniem tak .
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14592 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 308032 bytes
Update server loaded
Error initializing Algorithm. 0x84009427
ERROR: Failed to set phone to flashmode
Perła wrote:EriX05 wrote:Perła wrote:Jest to mój pierwszy post na forum więc witam wszystkich.
Obrazek
Moim zdaniem tak .
Do którego mojego zdania odnosi się Twoja wypowiedź?
Return to Zmiana oprogramowania
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest