Witam,
więc najpierw historia życia Miałam sobie Lumię 800 cudeńko polecam niby już nie najnowsza ale jak dla mnie dalej bije na głowę połowę obecnych Ciągnęła 2 lata (a ze mną telefony mają ciężko ) i się skończyła. Potem >o zgrozo< Lumia 520 nie polecam a nawet odradzam. No ale do rzeczy. Wczoraj wpadła mi w łapki Nokia 500 z Symbianem wspomnianym w temacie. Chciałam go zaaktualizować do wersji Belle no ale się okazuje że przez Nokia Suite ani przez sieć komórkową się tego nie zrobi od... wczoraj >.< (to brzmi jak żart). Na stronie Microsoftu przeczytałam że idzie to jakoś zrobić przez Nokia Software Recovery Tool ale niestety nie widzi to to mojego telefonu Napisane jest podłącz to podłączam i nic dalej podłącz :< I teraz pytanko do was. Da radę to jakoś ogarnąć z tym programem? Czy może jakoś inaczej się to da?
Z góry dzięki za pomoc
PS.
Myślałam jeszcze żeby tą nokię flashować no więc szukałam tej Belli ale znalazłam tylko zmodyfikowane niestety :< Nie wątpię że niektóre modyfikacje mogą być na prawdę dobre ale jednak wolałabym oryginalny system