![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[500] Aktualizacja Symbian Anna |
---|
![]() |
2 Jan 2016, o 05:24 |
Noroelle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
więc najpierw historia życia ![]() ![]() ![]() ![]() Z góry dzięki za pomoc ![]() PS. Myślałam jeszcze żeby tą nokię flashować no więc szukałam tej Belli ale znalazłam tylko zmodyfikowane niestety :< Nie wątpię że niektóre modyfikacje mogą być na prawdę dobre ale jednak wolałabym oryginalny system ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 07:54 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie zrobisz aktualizacji przez opcję w menu a przez Nokia Suite możesz też mieć problem.
Najlepiej wgrać wszystko przez Phoenix. Wszelkie instrukcje skąd wziąć program, soft itp są w poradnikach. I jak masz dostęp to najlepiej wgraj wszystko na komputerze z Windows 7. Na 10 program może być niestabilny i sprawiać problemy. |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 12:41 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: Na 10 program może być niestabilny i sprawiać problemy. Tak mówisz, bo miałeś jakieś problemy, czy pitolisz, by pitolić? ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 13:05 |
MUsk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przy 10 też miałem problemy z Phoenixem, najczęściej nie wykrywało telefonu w trybie flash, a bez tego nie da się przecież dokończyć wgrywania softa.
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 14:28 |
Juz na 8.1 byly problemy, lacznie z rzucaniem BSOD. Zaryzykujesz wgrywanie FW na czyms tak niestabilnym?
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 16:19 |
notonlypierogi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Noroelle wrote: wolałabym oryginalny system Na oryginalnym telefon restartuje się bardzo często. Lepiej wgrać sobie jakiś zmodyfikowany. Ja na początku używałem Delight v1.1, potem sam sobie zrobiłem bez modów jedynie oczyszczony. Polecam właśnie Delight, bo mojego na forum nie ma ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 stycznia 2016, o 16:08 ] Czemu nie ma? ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 17:45 |
Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Spróbuję z tym Delight mam nadzieję że będzie ok
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 18:43 |
Noroelle wrote: ten Delight to jest nakładka na Anne czy zmodyfikowana Belle bo się jakoś nie doczytałam? No i w końcu co z mapami? Belle w najnowszej wersji ![]() Mapy można pobrać. Nawet w zeszłym roku w lutym była aktualizacja ![]() notonlypierogi wrote: [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2 stycznia 2016, o 16:08 ] Czemu nie ma? A bo pomyślałem, że nie ma sensu dawać softu w pełni bez modów. Może jeszcze raz go zrobię i wrzucę to. Jak się rozpędzę to nawet Delight z moimi modami wrzucę ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 19:00 |
Dobra to dzięki wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 19:34 |
Dziwne macie z tymi restartami, może to coś z fonem nie halo? Moja 500 była jaka była, strupiała solidnie ale resetów nie waliła
![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2016, o 20:07 |
nemo333 wrote: Dziwne macie z tymi restartami, może to coś z fonem nie halo? Moja 500 była jaka była, strupiała solidnie ale resetów nie waliła ![]() Moja nie tak dużo, ale miała. Po wywaleniu Angry Birds i paru innych głupot śmigała świetnie ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|