![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Patche & Tuning » Modyfikacje Google Android |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Sony Xperia J] AlienRom v6 |
---|
![]() |
20 May 2014, o 16:52 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, chcę przedstawić jeden z ROM-ów do Jlo. Wygląda prawie jak stock ale jest znacznie ulepszony i dopracowany.
Rozpiski co i jak jest pozmieniane robić nie będę wszystko jest w oryginalnym temacie - wymagana podstawowa znajomość angielskiego -> http://forum.xda-developers.com/xperia- ... p-t2527939 Instalacja - odblokowany BL to podstawa: 1. Pobrać i zainstalować CWM dla wersji JellyBean (autor zaleca downgrade do ICS, instalacje CWM pod ta wersje i potem skok na ROM, ale ja robiłem z JB i nie było komplikacji). Jak zainstalowany to pakujemy się do niego. 2. Wipe Data, Wipe Dalvik. 3. Format /system - tutaj autor zastrzega, że tylko i wyłącznie /system! 4. Zainstaluj ROM. 5. Wyjmij i włóż baterię. Następnie podłącz wyłączony telefon do komputera z wciśniętym Vol- (Flashmode). Zainstaluj kernel, odłącz i włącz telefon. Wsio! ![]() Linki (oryginalne z tematu): ROM: (Odznacz dolny hebel przy Use our download manager and get recommended downloads i kliknij na Direct download link) Kernel: I jeden mały screenshocik na smaczka z ROM'a (reszta w oryginalnym temacie): ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Mar 2016, o 12:23 |
misiek26lat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kto mi pomoże stuningować sony xperię j kto wie jak i proszę o pomoc
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic Topic evaluate: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Patche & Tuning » Modyfikacje Google Android |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)