EriX05 wrote:dmpwciak, Poczytaj sobie na stronie . To nie jest nakładka graficzna którą dodajesz do folderu Res w sofcie MXI2 , To ma być android i nie wrzucaj tego typu screenów i filmów bo to nie nakładka .W nakładce graficznej podmieniasz tylko pliki nif i tp a tu co innego już rok pracują nad tym androidem . Zwykłego 1.5 loaderowali coś takiego i sie udało tylko tyle że go ulepszają . A nakładkę graficzną możesz robić w niecały miesiąc a nie rok. Na tym androidzie pójdą gry z 1.5 itp zmieni wygląd baterii i wq wszystko , a skórka tylko pulpit i menu.
EriX05 wrote:Z monte było próbowane (chyba , przynajmniej tak mówili) . No dobra , ja też mam wątpliwości ale za bardzo, się tym nakręciłem Poczekam do tego 31 października i wtedy zobaczymy
dmpwciak wrote:EriX05 wrote:Z monte było próbowane (chyba , przynajmniej tak mówili) . No dobra , ja też mam wątpliwości ale za bardzo, się tym nakręciłem Poczekam do tego 31 października i wtedy zobaczymy
to czekaj.... ja uważam że to po prostu fake i tyle.... jeśli facetowi naprawdę uda się zrobić coś takiego to wtedy przyznam że się myliłem....
a zwiastunami fake'a są właśnie niczym nie poparte zapowiedzi... bo zdjęcie które jest na pierwszej stronie w twoim poście EriX05 nie jest żadnym dowodem. Nie ma większego problemu aby zrobić pozory że zainstalujemy androida na nokii c6 lub 5800 - 5 minut w gimpie lub innym programie graficznym i możemy startować z czymś podobnym do tego stardroida...
tak jak mówię - jeśli okaże się że wgranie androida na avillę jest możliwe to człowiek który to zrobił będzie niezły...
ludzie , wyczytałem na keeg.ru że projekt toccodroid (przerobiony android na avile) ma dobiec końca
ponieważ dualbutom ma zrobić bootloader
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests