tyle że jak to jest w fazie prób a nie dają androida do pobrania i aplikacji niezbędnej do wgrana anroida to może ten projekt nie wypalić ale jak dla mnie andek na avilli czy samsungu star nie ma sensu go na tych fonach instalować bo procesor nawey nie pociągnie filmików 480p.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"
tylko że tam jest cały soft dopasowany pod taki procek a andro wymaga procka conajmniej 600mhz, na niższych nie ma szans bo muli... do tego conajmniej 128 ramu a nie 32, wielozadaniowość tam nie będzie istnieć z takimi podzespołami...
Bez komentarza. Z tego co zauważyłem bo to nie jest tak nagłaśniane . Oj nic nie mogę powiedzieć narazie na ten temat ale podobnież oni tego andka tak przerobili że wszystko będzie się dało i nawet oglądać filmy . Tu nie chodzi o ram bo tam na pewno go trochę pogorszyli . Zaraz się spytam kolesia na pw i dam wam odp .
http://stardroid.webs.com/ tam ład i porządek a tu syf i burdel i tak tego nikt nie moderuje avili juz nie mam a wszystkie wstawki są na full-inspiration.com
[ Dodano: 23 paź 2011, o 20:48 ] NIe wiem o co chodzi z tymi wstawkami może screnny
ja muszę zobaczyć screeny z Avillki albo Stara wtedy uwierzę że to nie jakiś fake.
Moje fony: LG u8110 > SE k750i@w800i > SE C702(Tuning) > SE Xperia X8@Walkman W8 > Microsoft Lumia 640 DS > Xiaomi Redmi Note 4X > Xiaomi Redmi Note 8T *Telefony które posiadam obecnie są wypisane pogrubioną czcionką "niektórym ludziom trzeba tłumaczyć łopatologicznie albo łopatą"