![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 43 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<250] Android lub WM |
---|
![]() |
29 Apr 2012, o 12:09 |
Ichibanboshi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdecydowałem się na X8.
![]() Tylko teraz pytanie, czy mogę umieścić linki do aukcji Allegro (6 linków), abyście doradzili który tel kupić? |
Last post |
![]() |
29 Apr 2012, o 12:11 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak.
|
![]() |
29 Apr 2012, o 12:21 |
1.
2. 3. 4. 5. 6. Mam numer w Orange, więc sim-lock mi nie przeszkadza. |
![]() |
29 Apr 2012, o 12:27 |
Qubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Numer 3 najlepszy.
![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 12:28 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'orżnij' blokuje bootloadery
|
![]() |
29 Apr 2012, o 12:33 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hoppek wrote: Do MiniCM 2.1.x trzeba odblokowanego bootloadera, to jak? sam powiedziałeś żeby na stock kernel wgrać MiniCM 2.0.7 bo to najlepszy ROM ;xMam znaleźć w archiwum rozmowę o tym? Ichibanboshi wrote: Warto brać pod uwagę, któryś z modeli mini? zależy który... X10M i MP już nie warto, już lepiej wziąć X8. Galaxy Mini - nie pamiętam nawet co on ma ale też nie warto, słaba rozdziałka. Xperie Mini z serii 2011 - wg mnie warto się zastanowić. Qubi wrote: Naprawdę Cie nie rozumiem, miałeś X8 każdemu polecałeś nie miałem porównania do szybszego telefonu?Qubi wrote: Każesz mu zbierać do 500 i live... bo ma najlepsze podzespoły za tą kase? Qubi wrote: X8 jak na pierwszy z andkiem jest okej no jakoś nie jest OK jak wytrzymałem z nim 3 miesiące ![]() Qubi wrote: na stocku AB działa płynnie NFS shift tez ![]() Mi jakoś nie działało... nawet po podkręceniu do 691, różne skrypty optymalizujące RAM itd, różne ROMy też nie pomogły na ogólne zamulenie i słaby konfig sprzętowy. Qubi wrote: Ty widocznie nie umiałeś złożyć x8 do kupy aby elegancko chodziła, i tak miałeś akurat moja była zła? Dziwne...Qubi wrote: Miałem w x8 chyba wszystkie launchery, i żaden nie laguje. może tego nie widzisz...Mi ADW.Ex lagował nawet przy przewijaniu ikon w drawerze. I tak samo jest na hoppka X8 jak się bawiłem. W mojej to nawet dotknięty i lekko przesunięty suwak blokady leciał sobie dalej i się odblokowywał, tak szybko chodziła... Qubi wrote: Nawet na sotcku +gdx v21 wszystko elegancko. może i działa płynnie jak nie będziesz patrzał na tysiące innych błędów jakie ma ten ROM...IuDeX wrote: gt540 radziła sobie jak LWW nie miałem w rękach dawno i nie mogę porównać jak działa ![]() ![]() ![]() IuDeX wrote: To nie jest normalne... ![]() Raz albo dwa mi się udało wyciągnąć powyżej 2 dni. Dlatego że telefon leżał cały weekend i nie używałem adrian219 wrote: Morał z tego taki, jeśli nie modujesz androida to jest on beznadziejny. symbian tak czy tak jest beznadziejny ![]() ![]() boczkens wrote: IuDeX, po podkręceniu też? Czytałem o tym modelu i chyba serio nie jest źle zwłaszcza biorąc po uwagę jaką kwotą dysponuje autor. jest źle. Cały czas się cieszę że jednak kosztował kupę kasy i nie wziąłem go z Playa po testach bo byłby to najgorszy zakup w życiu ![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 12:36 |
![]() |
29 Apr 2012, o 12:39 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: 250, a 500. I Ty pisałeś test po 3gim? mówiłem o cenie w której jest sprzedawany a nie o cenie z tematu ![]() ![]() |
![]() |
29 Apr 2012, o 12:42 |
nemo333 wrote: mówiłem o cenie w której jest sprzedawany a nie o cenie z tematu Jednak jest gorzej z Tobą niż myślałem ![]() Polecasz LWW, a on chce do 250. |
![]() |
29 Apr 2012, o 12:51 |
Qubi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo, tak narzekasz na x8, miałem ją dłużej niż Ty, i Ty jakoś widzisz momentalnie błędy, lagi i wgl.. A na początku zadowolony uhahahany i wgl. I ja widzę miałem porównanie z kilkoma fonami, i x8 nie jest zła. teraz masz lww to x8 to szajs tak? Z tym ze w tej cenie to dobry telefon, i jak ktoś będzie umiał go ogarnac do kupy nic nie laguje. Mi nie lagowało nic, totalnie nic. A Ty momentalnie wielkie lagi i narzekanie, niedługo wejdzie coś nowego live sprzedasz i kolejny będziesz promować. Bo będzie, nie miałem porównania z lepszym... I tak będzie za każdym razem..
|
![]() |
29 Apr 2012, o 12:51 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z simlockiem nie bierz pozniej ciezko sprzedac.
Bralbym 2 albo 6 |
![]() |
29 Apr 2012, o 13:07 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: sam powiedziałeś żeby na stock kernel wgrać MiniCM 2.0.7 bo to najlepszy ROM No powiedziałem tak, ale widać było, że skoro są problemy, to winien jest użytkownik. nemo333 wrote: Mi ADW.Ex lagował nawet przy przewijaniu ikon w drawerze. I tak samo jest na hoppka X8 jak się bawiłem. Wszedłeś tylko do drawera, spojrzałeś i powiedziałeś, że muł. Mi tam nic teraz nie laguje, zdarzały się lagi, ale to dało się ogarnąć, zrobiłem wipe, bo dawno nie robiłem i teraz telefon dobrze działa, bateria dobrze trzyma z włączoną transmisją danych. A Ty ile go miałeś? Kupiłeś telefon, po dwóch godzinach uj***łeś, potem miesiąc go nie miałeś i ile używałeś? Może dwa miesiące. I teraz masz LWW nawet nie miesiąc i porównujesz go do X8. |
![]() |
30 Apr 2012, o 16:51 |
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Wybrałem aukcję nr 6
![]() [ Komentarz dodany przez: adrian219: 30 kwietnia 2012, o 19:07 ] Więc zamykam. ![]() |
Top |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 43 posts ] Previous topic | Next topic |
|