![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 2 of 2 [ 25 posts ] Go to page Previous 1, 2 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Aplikacje] Android najlepszy launcher? |
---|
![]() |
8 Dec 2012, o 21:00 |
kimi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Holo jest porządnie zrobiony. Działa szybko i stabilnie i ma najpotrzebniejsze funkcje. Sam z niego korzystam i jestem zadowolony.
|
Last post |
![]() |
![]() |
8 Dec 2012, o 21:00 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a launchera 7 miałem instalke na E5 więc jak znalazłem to zainstalowałem.
|
![]() |
![]() |
9 Dec 2012, o 01:52 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wook wrote: -ADW muli, jak masz 54345678987654345678987654 aplikacji do samego odtwarzania filmów to każdy będzie mulił ;_; |
![]() |
![]() |
9 Dec 2012, o 10:22 |
Holo działa tak samo jak Launcher7 muszę się zastanowić który wybrać.
nemo333 wrote: wook wrote: -ADW muli, jak masz 54345678987654345678987654 aplikacji do samego odtwarzania filmów to każdy będzie mulił ;_;mam jak na razie porządek, bo zainstalowałem tylko, Opera Mini, Opera Mobile, Chrome, Winiamp, X-Plore, GG, Skype, kilka gierek (18 sztuk),Cytaty Pingwiny z Madagaskaru, Wolne Lektury, Polska Konstytucja, Polskie Kodeksy, WiFi analyzier, Przepisy Drogowe, Adblock Plus, aDosBox, Dysk i to by było na tyle |
![]() |
![]() |
9 Dec 2012, o 11:59 |
hubert123454 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja jak ktoś wyżej polecam ADWlauncherEX jest najlepszy,płynny w działaniu ma dużo funkcji i motywów tematycznych z ikonami.
|
![]() |
![]() |
9 Dec 2012, o 15:32 |
wook wrote: Opera Mini, Opera Mobile, Chrome Na ch** Ci to? Jedna nie wystarcza? Ja to standardową przeglądarkę bym wywalił gdyby na Operze Mobile działał VIP Chat prawidłowo a takto muszę mieć właśnie po to drugą.wook wrote: kilka gierek (18 sztuk), ![]() A w ile grasz częściej jak raz na miesiąc? wook wrote: Adblock Plus Nie zdziw się jak Ci przestanie działać np Google Play ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 Dec 2012, o 16:24 |
nemo333, to co polecasz do blokowania reklam?
|
![]() |
![]() |
9 Dec 2012, o 16:33 |
Nie polecam nic do blokowania reklam i nie używam tego gdyż jak używam darmowych aplikacji to daję chociaż trochę z reklam zarobić developerowi. Chyba że wybitnie irytują to wtedy patchuję Lucky Patcherem ale to tylko 2 aplikacje mam chyba tak zrobione.
|
![]() |
![]() |
17 Dec 2012, o 19:18 |
myself7 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przez jakiś czas używałem Androida na urządzeniu ze średniej półki, więc potrzebny był mi jakiś naprawdę lekki launcher. Ze wszystkich, jakie wypróbowałem, najlepszy okazał się ZEAM LAUNCHER. Jest niewiarygodnie lekki i szybki, znakomicie sprawdzał się na sprzęcie o słabszej specyfikacji. Ostatnio czytałem też o ponoć bardzo lekkim ATOM LAUNCHER, jednak nie miałem okazji go wypróbować (miałem zbyt starego Androida).
|
![]() |
![]() |
17 Dec 2012, o 19:26 |
skejter00 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Apex na taba.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2 Page 2 of 2 [ 25 posts ] Previous topic | Next topic |
|