Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Gry » Gry: Java » Gry: Multiscreen |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 3 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Angry Birds (EN) by Metaflow |
---|
Angry Birds (EN) by Metaflow | 8 Sep 2011, o 20:05 |
Skillet - 40% 106/42 62
|
Fabuła Angry Birds opowiada historię konfliktu pomiędzy tytułowymi wkurzonymi ptakami a zielonymi świniami. Ptakom bardzo nie w smak jest, że zielona trzoda podkrada im jaja, toteż postanawiają wziąć sprawy we własne szpony i raz na zawsze rozprawić się z natrętami. Gra jest bardzo popularna na telefonach opartych o system operacyjny Android i została przeniesiona na telefony java. Gra jest bardzo wciągająca i ma dużo różnych poziomów, bo aż 45 !!! Supplied by novchik Gra obsługuje telefony z ekranami dotykowymi jak i zwykłą klawiaturą |
Last post |
Re: Angry Birds (EN) by Metaflow | 8 Sep 2011, o 20:26 |
nemo333 - Sponsor 9190/98 6525
|
niestety, gra nie jest najlepszej jakości, zupełnie niepodobna do oryginalnych ptaków z Andro... Może się spodobać komuś kto nie grał w oryginał ale jak ktoś grał to stanowczo odradzam Ja nawet 1 poziomu nie przeszedłem bo mnie zażenowała jakość tego...
|
Re: Angry Birds (EN) by Metaflow | 9 Sep 2011, o 20:51 |
jonny - Uploader Mod 2783/1425 6311
|
Jeszcze ktoś ściągnie i pomyśli, że to Angry Birds z iPhone'a czy Androida... :P
To tylko słaba gra Monthy Pyton's Cow Tossing od Zed (nie by moteflow) z grafikami zmodyfikowanymi przez jakiegoś fana, ale to nic nie zmienia i gra ciągle jest słaba. Niedawno pisałem gdzieś tutaj, że nie ma Angry Birds w javie, są jedynie podróbki innych producentów. ar23s, w nazwie pliku jest rozdzielczość 240x320 i model 5800, dziwne prawda? Temat leci do działu Multiscreen. |
Top |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 3 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Gry » Gry: Java » Gry: Multiscreen |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)