Register Login

Site RulesFAQSearchContact
PortalBlogWikiChat

Previous topic | Next topic
Page 1 of 1 [ 3 posts ]
Print view
Write comments Post new topic

Angry Birds (EN) by Metaflow

Post Angry Birds (EN) by Metaflow 8 Sep 2011, o 20:05

Male - 40%  Posts/Topics106/42  Reputation point 62 
Offline  Profile 
Windows XP Opera
Image

Fabuła Angry Birds opowiada historię konfliktu pomiędzy tytułowymi wkurzonymi ptakami a zielonymi świniami. Ptakom bardzo nie w smak jest, że zielona trzoda podkrada im jaja, toteż postanawiają wziąć sprawy we własne szpony i raz na zawsze rozprawić się z natrętami. Gra jest bardzo popularna na telefonach opartych o system operacyjny Android i została przeniesiona na telefony java. Gra jest bardzo wciągająca i ma dużo różnych poziomów, bo aż 45 !!!

Supplied by novchik

Gra obsługuje telefony z ekranami dotykowymi jak i zwykłą klawiaturą ;)
Code:
Please Login or Register, to see this Content

Last post
Reply with quote 

Post Re: Angry Birds (EN) by Metaflow 8 Sep 2011, o 20:26

Male - Sponsor  Posts/Topics9190/98  Reputation point 6525 
Offline  Profile 
Windows XP Chrome
niestety, gra nie jest najlepszej jakości, zupełnie niepodobna do oryginalnych ptaków z Andro... Może się spodobać komuś kto nie grał w oryginał ale jak ktoś grał to stanowczo odradzam :thumbdown: Ja nawet 1 poziomu nie przeszedłem bo mnie zażenowała jakość tego...
Reply with quote 

Post Re: Angry Birds (EN) by Metaflow 9 Sep 2011, o 20:51

Male - Uploader Mod  Posts/Topics2783/1425  Reputation point 6311 
Offline  Profile  WWW 
Linux Chrome
Jeszcze ktoś ściągnie i pomyśli, że to Angry Birds z iPhone'a czy Androida... :P

To tylko słaba gra Monthy Pyton's Cow Tossing od Zed (nie by moteflow) z grafikami zmodyfikowanymi przez jakiegoś fana, ale to nic nie zmienia i gra ciągle jest słaba.
Niedawno pisałem gdzieś tutaj, że nie ma Angry Birds w javie, są jedynie podróbki innych producentów.

ar23s, w nazwie pliku jest rozdzielczość 240x320 i model 5800, dziwne prawda? Temat leci do działu Multiscreen.

Reply with quote 

Write comments  Post new topic

Page 1 of 1 [ 3 posts ]
Previous topic | Next topic

Search for

Jump to

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests