![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[N8-00] Aplikacja/Program na N8 do AUTOMATYCZNEGO Oszczędzanie Energii-Baterii w NOC |
---|
![]() |
20 Mar 2014, o 18:59 |
alibaba-N8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Może wiecie jak nazywa się programik-aplikacja do N8 w którym można sobie USTAWIĆ
Oszczędzanie Energii-Baterii? Chciałem zainstalować taki program , żeby telefon przełączał się w tryb oszczędzania energii w nocy automatycznie miałem taki program na poprzedniej Nokii N8 którą sprzedałem Na pewno nie są to te aplikację= Nokia Battery Monitor 3.1 ani Situations 2.0.4 App Nokia N8 & Belle Ustawiałem tam sobie np: od 20 do 8 rano oszczędzanie energii a od 8 do 20 działała normlnie automatycznie załączało się Oszczędzanie Energii w sieci podwójnej a w ustalonym czasie przechodziło na normalną itp... |
Last edited by alibaba-N8 on 21 Mar 2014, o 08:50, edited 4 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
20 Mar 2014, o 21:08 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jak naciśniesz wyłącznik to powinna tam być opcja włączenia oszczędzania energii.
|
![]() |
![]() |
20 Mar 2014, o 21:36 |
ramzes234 wrote: Jak naciśniesz wyłącznik to powinna tam być opcja włączenia oszczędzania energii. Chodzi mi właśnie o to aby ta Aplikacje/Program na N8 AUTOMATYCZNIE to robiła - sama się automatycznie załączała/wyłączała Oszczędzanie Energii-Baterii? o zaplanowanych przeze mnie godzinach! Miałem taki programik na poprzedniej Nokii N8 ,ale zapomniałem jego nazwę? |
![]() |
![]() |
20 Mar 2014, o 22:39 |
Last edited by ramzes234 on 21 Mar 2014, o 00:40, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
21 Mar 2014, o 00:17 |
Advanced Battery Saver , dzięki za linka ale to nie ten program.
tak jak napisałeś::Jak naciśniesz wyłącznik to powinna tam być opcja włączenia oszczędzania energii. ten program(funkcja) który załączamy przez naciśnięcie wyłącznika (włączanie oszczedzania energii) ustawiałem sobie poprzez inny program ,tzn: wpisywałem godzinę załączenia i wyłączenia po których automatycznie działał! bo tak to trzeba za każdym razem ręcznie to robić. |
![]() |
![]() |
21 Mar 2014, o 00:33 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2014, o 16:25 |
No tak ,ale to nie jest ten program który miałem! na N8
Chciałem żeby telefon przełączał się w tryb oszczędzania energii w nocy i miał funkcję wpisania swoich ustawień czasowych z możliwością włączenia tzw. opcji "power saving" Edit: Macie namiar na aplikację; Battery Info 1.0.1. do N8 ![]() |
![]() |
![]() |
23 Mar 2014, o 16:50 |
![]() |
![]() |
23 Mar 2014, o 17:32 |
dzięki za linka, to jest właśnie ten program którego szukałem
![]() Czy żeby pobrać: Najnowsza Polska wersja --> MondayCoder Battery Info v1.00(6) PL trzeba być zarejestrowanym? |
![]() |
![]() |
23 Mar 2014, o 17:48 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
alibaba-N8 wrote: Czy żeby pobrać: Najnowsza Polska wersja --> MondayCoder Battery Info v1.00(6) PL trzeba być zarejestrowanym? tak, na ipmarcie trzeba być zarejestrowanym nawet żeby czytać wątki. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)