![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 4 of 7 [ 94 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Apple pokazało wersję beta nowego iOS 7 |
---|
![]() |
11 Sep 2013, o 22:29 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik mówiłem o tych apkach i one działają bez jb. Na 100% kuaiyong, bo sam korzystałem jak testowałem aplikacje rzed kupnem. Na szczęście już praktycznie wszystko co chciałem kupić mam i już nie muszę nic sprawdzać
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
11 Sep 2013, o 22:45 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bez JB były płatne, a teraz to nie wiem. PS klawiatura zamula na nowym sofcie jak sk***ysyn.
|
![]() |
![]() |
11 Sep 2013, o 22:48 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: Zapoznaj się z Zeusmos i Kuaiyong. W przypadku JB masz za free. Już kilka razy tutaj pisałem o tych aplikacjach w kontekście piracenia bez jailbreaka,a tu dalej o piratach i jailbreaku. Jak głową o ścianę ![]() Na iOS można z łatwością instalować nieautoryzowane aplikacje, ale jednocześnie jest najłatwiejszy dostęp do tych legalnych źródeł, to dzięki wszechobecnych w sieci kodom podarunkowym do aplikacji (w ciągu tylko ostatniego miesiąca zaoszczędziłem dzięki temu kilkadziesiąt dolarów), promocjom Starbucks czy IGN oraz witrynom typu FreeMyApps. |
![]() |
![]() |
11 Sep 2013, o 22:55 |
jonny wrote: Wodnik Szuwarek wrote: Zapoznaj się z Zeusmos i Kuaiyong. W przypadku JB masz za free. Już kilka razy tutaj pisałem o tych aplikacjach w kontekście piracenia bez jailbreaka,a tu dalej o piratach i jailbreaku. Jak głową o ścianę ![]() Na iOS można z łatwością instalować nieautoryzowane aplikacje, ale jednocześnie jest najłatwiejszy dostęp do tych legalnych źródeł, to dzięki wszechobecnych w sieci kodom podarunkowym do aplikacji (w ciągu tylko ostatniego miesiąca zaoszczędziłem dzięki temu kilkadziesiąt dolarów), promocjom Starbucks czy IGN oraz witrynom typu FreeMyApps. Mam w du*** co ty piszesz bo promujesz piractwo na tym forum i innych. |
![]() |
![]() |
11 Sep 2013, o 23:09 |
Nie były płatne te K coś tam można było obsłużyć za free. To bł program na kompa i działał na zasadzie mniej więcej itunes tyle, że wszędzie były jakieś krzaczki
![]() |
![]() |
![]() |
11 Sep 2013, o 23:17 |
Zeusmos płatny bez JB
![]() |
![]() |
![]() |
11 Sep 2013, o 23:27 |
No dobra to po części obaj się myliliśmy i mieliśmy racje
![]() |
![]() |
![]() |
11 Sep 2013, o 23:53 |
Wodnik Szuwarek wrote: Mam w du*** co ty piszesz bo promujesz piractwo na tym forum i innych. Haha co za hipokryzja, brawo Wodniku! W sumie nie wiem jak to się ma do tego, co napisałem o łatwości pobierania płatnych aplikacji na iOS za free i legalnie, ale niech będzie. ![]() [ Dodano: 11 wrz 2013, o 23:53 ] Nagle wielki programista będzie krytykował biednych piratów, nawet palił ich na stosie. Śmiechłem. Oby Twoich aplikacji nikt nie piracił w imię zasady "nieudacznictwo powinno być za darmo". ![]() |
![]() |
![]() |
12 Sep 2013, o 00:01 |
Gdzie hipokryzja? Zaspamiłeś kilka for tysiącami aplikacji w wersjach pirackich.
[ Dodano: 12 wrz 2013, o 00:01 ] Za to można iść do pierdla. |
![]() |
![]() |
12 Sep 2013, o 00:04 |
Nie raz i nie dwa wstawiałeś linki do nielegalnego oprogramowania, nie raz nakłaniałeś do piractwa. Bez przesady, święty nie jesteś, nie masz najmniejszego prawa tego wytykać.
|
![]() |
![]() |
12 Sep 2013, o 00:07 |
Wstawiłem linki do Windowsa i nic poza tym.
[ Dodano: 12 wrz 2013, o 00:07 ] Zresztą to wyciek kontrolowany i ma się nijak do twojego piracenia. |
![]() |
![]() |
12 Sep 2013, o 00:16 |
Tak sobie wmawiaj, że tylko do Windowsa, wyciek kontrolowany i najważniejsze, że jesteś ogólnie święty.
Co jakiś czas przechodzisz dziwne metamorfozy, ale ta jest zupełnie zaskakująca. Jak nastolatek rozwijający swoją osobowość. |
![]() |
![]() |
12 Sep 2013, o 00:25 |
To pokaż, że poza Windowsem coś jeszcze. Bo na razie to chrzanisz i tyle. Był chyba jeszcze Office. To wszystko.
|
![]() |
![]() |
12 Sep 2013, o 00:46 |
Nie będę się bawił i przeszukiwał internetów w poszukiwaniu postów, które mogą mieć z Tobą jakieś powiązania. Sam wiesz, że święty nie jesteś, a jeżeli masz o sobie inne mniemanie, to prawdopodobnie są to jakieś zaniki pamięci.
BTW, nie wiem skąd wziąłeś te "tysiące aplikacji", chyba wiesz o forach, o których ja nie mam pojęcia. ![]() |
![]() |
![]() |
12 Sep 2013, o 00:51 |
Skoro nie masz dowodów to nie pi***ol, że piracę.
Na tym forum i na tym co jesteś lub byłeś adminem. Nie pamiętam adresu. [ Dodano: 12 wrz 2013, o 00:51 ] Jeszcze infonokia. Razem zbierze się kilka tysięcy postów. [ Dodano: 12 wrz 2013, o 00:51 ] Tzn. forumnokia a nie infonokia. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Next Page 4 of 7 [ 94 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)