Konkurs organizowany przeze mnie, nie jest związany z tematyką forum, ale że konkurs dla was, to sobie pozwoliłem tutaj;)
Konkurs graficzny. Podam dwa hasła i chciałbym do nich jakąś ilustrację graficzną. Nie znam się na grafice, nie mam zdolności ilustratorskich, do tego za bardzo nie mam pomysłów, więc zdaje się na was. Z tego co kojarzę to parę osób ma do czynienia z grafiką, więc może ktoś pomoże. A może ktoś udziela się na jakimś forum graficznym i tam znajdzie jakieś pomysły. Nagroda będzie marna, mogę doładować konto za 5zł. Dużo to nie jest, choć na parę smsów wystarczy. No i nagroda nagrodą, ale przede wszystkim proszę was o pomoc jako kolega z forum:)
Podaję hasła, które chciałbym żebyście przedstawili w formie graficznej. Nie jest to na awatar, więc rozmiar raczej większy;)
Dobra, hasła.
1. Winners never quit, quitters never win
2. Some call them opponents, I call them victims
Tłumaczenie, dla tych, którym potrzebne. Może się przydać;)
1. Ci co wygrywają nigdy nie rezygnują, ci co rezygnują nigdy nie wygrywają
2. Niektórzy nazywają ich przeciwnikami, ja nazywam ich świadkami
W tym drugim chciałbym, żeby znalazł się jakiś motyw siatkarski. Uprzedzam, że piłka do siatkówki mnie nie satysfakcjonuje;)
Regulamin konkursu ilustratorskiego:
1. Przedmiotem konkursu jest zobrazowanie dwóch powyższych haseł, w drugim powinien się znaleźć motyw siatkarski
a) na pracy powinno znaleźć się wyżej wymienione hasło, to w języku angielskim, plus ilustracja graficzna
b) kolorystyka dowolna, jeśli ewentualnie wygrasz, to będziemy myśleć dalej
c) rozdzielczość dowolna, tylko żeby było wszystko widoczne:) jeśli ewentualnie wygrasz to mogę się zgłosić, byś zmienił rozmiar
d) jeśli zamieścisz jakąś pracę, a będę miał jakiś pomysł do niej, to najprawdopodobniej dodam komentarz do twojego postu
2. Za pierwsze miejsce w konkursie funduję doładowanie w wysokości 5zł. Plus forumowe piwo i pochwała:) dla reszty pochwały i piwa. Chyba, że ktoś ewidentnie poleci na pochwałę i zrobi piłkę w paincie, wtedy żadna nagroda przewidziana nie jest:)
a) w jury zasiadam ja i moja dziewczyna;)
b) jedna osoba może wrzucić tyle prac ile chce. Ale że tematy prac są 2, to każdy powinien wrzucać po minimum 1 pracy z danego tematu. Zmiana: Każdy może wrzucić tyle prac ile chce, nawet jedną, z tematu który sobie wybierze.
c) żeby konkurs został rozstrzygnięty muszą być prace z jednego tematu co najmniej 4 użytkowników. Jeśli np jedna osoba wrzuci 3 prace, a druga jedną, to konkurs uważa się za nierostrzygnięty i nagroda za 1 miejsce w postaci doładowania przepada. Zmiana: Żeby konkurs został rozstrzygnięty, muszą pojawić się prace minimum 3 osób. Czyli minimum 3 prace, po jedna na osobę.
d) nie obchodzi mnie czy pracę robisz ty, twój wujek, czy jakiś grafik
e) jeśli wygrasz to zgłoszę się do ciebie po adres mailowy, kupię kupon doładowujący, zrobię jego zdjęcie i prześlę ci je. Myślę, że już na drugi dzień, ale powiedzmy, że w ciągu max 3 dni
3. Tematy są 2. Co będzie, jeśli jedna osoba zrobi najlepszą pracę z pierwszego tematu, a inna z drugiego? Wybierzemy tą, która jest według nas lepsza. I ta osoba wygra
4. Prace można wrzucać do 12 listopada, do godziny 23:59:) wyniki ogłoszę w ciągu max 3 dni. Prace wrzucamy oczywiście w tym temacie
5. Zastrzegam sobie prawo do zmiany regulaminu. Ewentualna zmiana będzie wynikała z przebiegu konkursu. Ale nie musicie się bać;)
6. Konkurs przeznaczony jest dla ludzi, którzy zarejestrowali się na forum do dnia 3 listopada
7. Proszę o nie spamowanie tematu:) jeśli masz jakieś pytanie, coś jest niejasne, to napisz na pw albo w tym temacie, ale wygaś posta. Na forum zaglądam minimum 2 razy dziennie, więc nie ma obaw, że nie przeczytam.
Jak pisałem, nagroda nagrodą, ale przede wszystkim proszę o pomoc:)
[ Dodano: 2009-11-04, 22:58 ]
Widzę, że konkurs cieszy się szaloną popularnością;) co mnie smuci, bo trochę mi na tym zależy. Złagodziłem regulamin, może teraz będzie łatwiej. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, to cóż, trudno, temat się wyrzuci