![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[k550i] Bateria krótko trzyma. |
---|
![]() |
27 Nov 2010, o 19:55 |
czaro1514 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siema. Mój kolega ma problem w k550i ponieważ bateria trzyma mu niecałe 1,5 dnia.
Otóż pojawiło się tak gdy jechał skuterem przez polną drogę a telefon oczywiście ... w kufrze. Od tego czasu telefon trzyma max 1,5 dnia. Odrazu zformatował baterie ale to nic nie dało. Mam okazję kupić ten telefon za przyzwoitą cenę. Ale ta bateria ... Jak można naprawić tą wadę ? czy może wystarczyło by wgrać nowy soft ? Lub poszperać przy płycie głównej ? Bardzo proszę o pomoc. Za każdą pomocną odp +. |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Nov 2010, o 20:46 |
Nozycoreki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze wczesniej byl zawilgocony .
Jak mialem k550i chwile temu trzymala mi dzien przy srednim uzytkowaniu gdzie nie byl zawilgocony i jak uzywalem gg to bateria sie nagrzewala. |
![]() |
![]() |
27 Nov 2010, o 21:02 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czaro1514 wrote: pojawiło się tak gdy jechał skuterem przez polną drogę a telefon oczywiście ... w kufrze może luty popękały albo jakieś zwarcie? |
![]() |
![]() |
28 Nov 2010, o 12:03 |
Nozycoreki, właśnie nie był zawilgocony.
Jak myślicie opłaca się go kupić za 50 zł z całym zestawem czyli papiery , karta pam 128 itd. ? |
![]() |
![]() |
29 Nov 2010, o 18:59 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czaro1514, wymień się za w200
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
29 Nov 2010, o 19:05 |
jedrzej195 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co ty gadasz klawiatura jest swietna
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
30 Nov 2010, o 19:11 |
Gązo5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedrzej195 wrote: baterie wkoncu mozna naladowac ![]() ale dochodzi jeszcze kwestia co będzie później, może mu "minąć" albo może się bardziej rozwalić. Zależy co się uszkodziło jeśli bateria to nic ale jeżeli szybkie rozładowywanie powoduje telefon to bym się już wahał... Sprawdź go na pewnej baterii to się dowiesz przez co tak szybko pada. [ Dodano: 30 lis 2010, o 18:11 ] a w zimę baterie przeważnie krócej trzymają że względu na niską temp. ![]() |
![]() |
![]() |
30 Nov 2010, o 19:40 |
A więc bateria jest ok. Sprawdziłem na drugiej od innego k550i. Zdecydowałem że nie kupuję bo już mam 4 i nie wiem co z nimi robić
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)