by michero » 23 Oct 2009, o 00:24
IuDeX wrote:Zrozum, że jest to tylko niewinna zabawa paru forumowiczów. Jest w dziale, gdzie nie są naliczane posty, więc nie wiem o co chodzi
Ja to rozumiem. Ale zabawa zabawą, naliczanie naliczaniem, chodzi o poziom. Oczywiście nie mówię, że ja prezentuję tak wysoki poziom i jakimiś głupimi zabawami się brzydzę. Nie, jasne, że nie. Tylko kurde, IuDeX, usunąłem prawie 2 strony postów, czyli koło 30, a to na wpływ tematu nie miało żadnego. Czyli trochę pośmieciliście. Nie zarzucam wam nabijania postów przecież, ale gdyby ktoś sobie poczytał ten temat to mógłby poczuć się trochę zażenowany.
IuDeX wrote:3. Szef, lider - istota stojąca na czele stada, a co to za różnica czy to lider idiotów, czy lider w ZABAWIE? :p
Wydaje mi się, że szefa wybiera się wtedy kiedy jest on potrzebny
IuDeX wrote:4. A czy dla zwykłego użytkownika ma to jakieś znaczenie, czy zostałeś modem Ty, bądź ktoś inny? Dla mnie jakoś też nie.
Hm, i masz rację i nie masz. Masz, bo można traktować to tak, że ot kolejny moderator i nic to dla mnie nie zmienia. Ale z drugiej strony jakoś pośrednio cię to dotyka. Bo moderator to oficjalna forumowa funkcja i ma jakiś tam mniejszy czy większy wpływ na forumowe życie. I gdybym był debilem czy despotą i został moderatorem to mógłbyś sobie pomyśleć 'o kurde, teraz to się zacznie. Chyba przestanę tu wpadać'. A to kto będzie liderem bfs nie dotyka mnie w żaden sposób. Nie obraźcie się, nie wiem czy kogokolwiek to obchodziło. Tym bardziej, że jedynym przejawem działalności waszej 'grupy' jest ten temat. Nic więcej.
IuDeX wrote:6. Ja osobiście nigdy nie bałem się żadnego moderatora, a sporo z nich propagowało chamstwo(hahah, ale to mądrze zabrzmiało
) Kończyło się na warnach za wkurzenie moderatora :mur:
Fajnie, cieszę się, że się nie boisz, bo to jakby nie o to chodzi. I ja tam na dyskusję czy krytykę jestem otwarty, nie zamierzam dawać za to ostrzeżeń