"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
nie chce się zainstalować na e5 dochodzi do 70-80% i wywala komunikat "nie można zainstalować" próbowałem instalować do pamięci oraz na karę. nie daje się też rozpakować smartsisem. Pobierałem już 2 razy z zippyshare bo na 4s jest komunikat "łącze nieprawidłowe" czy coś w ten deseń.
[ Dodano: 15 wrz 2012, o 16:31 ] dobra zainstalowało się po rozpakowaniu rara freeunrarem bo przy rozpakowywaniu x-plole był problem
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
wook wczoraj miałeś problemy z pobraniem, dzisiaj znowu. Sprawdziłem oba linki - oba działają... Motyw pobrany z 4shared instaluje się bez problemu.
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją." Steve Jobs
coś 4s nie chce działać na fonie (na operze mini) bo potem wszedłem z taba (przez opere mobile) i pobierał bez problemów. Link na 4s działa na opere mobile a na mini nie.
Jestem dysortografem więc jak zrobię błąd to normalne. "Od Samsunga, tragicznych plastików, Amoledów i TouchWiz'a Wybaw nas Stevie!
Od Androida i lagów Zachowaj nas Stephenie!
My userzy Was wielkich prosimy, wysłuchajcie nas!"
wook ma racje.mi też na operze mini wyskakuje ze zadane łącze do pliku jest nieprawidłowe.co jest dziwne bo wcześniej bez najmniejszych problemów pobieralem pliki przez operę mini z 4s...
Last edited by bombel201 on 15 Sep 2012, o 16:52, edited 1 time in total.
Link jest poprawny!!! Działa, pobiera się - motyw sprawdzony 2 razy.