by nseries11 » 5 Sep 2011, o 12:38
Skoro wątpisz mistrzu, że w dwa dni to na prawdę chyba mnie skasują więcej niż 30 złotych, mieszkam w małym miasteczku gdzie są trzy serwisy w jednym by mi postawił może od ręki, ale on się zbyt chłopina ceni, w drugim to może na drugi trzeci dzień bo jak do nich zaglądam popatrzeć na ceny, lub po jakąś duperelkę to zawsze coś jeden grzebie na płytach a drugi pali jana
trzeci serwis to tam zajrzę zapytam czy od ręki bo jak wiem to mówią "na drugi dzień" a telefon wsadzi pod ladę, a na drugi dzień mówi, że nic z tego i kase bierze. Wybiorę się raczej do tego drugiego. Będę dawał znać co i jak i jaką mi diagnozę przedstawią w razie niepowodzenia.
[ Dodano: 5 wrz 2011, o 12:38 ]Byłem w serwisie dzisiaj i otrzymałem diagnozę. Gościu odpalał go na trzech box'ach i nie wstał. Zaznaczył, że jest w stanie wymienić dwa układy w ciągu trzech tygodni za 150 złotych, jeżeli to nic nie da telefon mogę dać dziecku do zabawy. Tematu jeszcze nie zamykam, zamknę go gdy odbiorę go z serwisu i opiszę co i jak bo może komuś się ta informacja przyda.