![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Sprawy Forum » Ogłoszenia & Propozycje |
Previous topic | Next topic Page 3 of 19 [ 271 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Błąd] Błędy powstałe po przejściu na phpBB3. |
---|
![]() |
19 Jan 2010, o 17:12 |
jojo87 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z głównej strony:
Quote: Nieprzeczytane posty [221] • Nowe posty [226] Miałbym więcej nowych postów niż nie przeczytanych...? |
Last post |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 17:19 |
ndt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na Opera/Opera Mini forum jest wyśrodkowane
|
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 17:21 |
Zapisanie zmian w Profliu spowodowało wyświetlenie następującego kodu u góry strony:
Quote: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_user.php on line 1393: call_user_func_array() [function.call-user-func-array]: First argument is expected to be a valid callback, 'validate_Array' was given Po wczytaniu się strony kod znika.Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php:3540) in /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php on line 4367 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php:3540) in /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php on line 4369 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php:3540) in /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php on line 4370 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php:3540) in /home/nhacking/domains/nokiahacking.pl/public_html/includes/functions.php on line 4371 |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 17:26 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jojo87, u mnie chyba wyskoczyło to samo jak zmieniałem info w profilu, ale się nie zdąrzyłem przyglądnąć bo szybko znikło...
|
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 17:27 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last edited by nemo333 on 19 Jan 2010, o 17:28, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 17:50 |
Podgląd sygnatury pokazuje BBCode a nie jego efekty.
[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 16:29 ] jojo87 wrote: Zapisanie zmian w Profliu spowodowało wyświetlenie następującego kodu u góry strony: Póki co błąd u mnie występuje tylko w części "Profil" na zakładce "Profil" a nie w całym "Profilu" (tj. edytowanie podpisu, ustawień forum, etc.).[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 16:31 ] Sygnatura stworzona za czasów Przema wyświetlała się poprawnie, po z edytowaniu jej na phpBB3 - nie. [ Dodano: 19 stycznia 2010, o 16:33 ] Moje statystyki: Quote: Online: 3d 2m 37s Albo czas liczony jest z tym z Przema albo jest błąd.[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 16:37 ] Błąd w "Otrzymane" w PW. Opcje "Eksportuj ten widok:" i "przejdź" nie mieszczą się na forum przez co je poszerzają. Mam rozdzielczość ekranu 1024x768. [ Dodano: 19 stycznia 2010, o 16:50 ] W części "Hacking & Tuning" jest dział "Download Zone na Twoją Komórkę" bez żadnych postów i z opisem: Quote: Właśnie tutaj znajdziesz najnowsze gry i aplikacje, najciekawsze motywy i tapety, mnóstwo dzwonków i filmów, a to dopiero początek! Czy mi się wydaje czy na forum jest już tego typu kategoria...![]() |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 18:53 |
slepy9393 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
" [6300] [07.21] Rasta ModPack "
wcześniej po kliknięciu w [6300] pokazywało pacze na 6300 teraz tego niema proszę o przywrócenii przywrócenie e bo było to bardzo wygodne a i nie wczytało ikonki chrome pod nickiem i danymi |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 18:55 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ndt wrote: na Opera/Opera Mini forum jest wyśrodkowane Proszę kogoś z tą przeglądarką o ponowną weryfikację. ![]() jojo87 wrote: Podgląd sygnatury pokazuje BBCode a nie jego efekty. Czyli mamy jak na razie 2 poważne błędy, hmmm... jojo87 wrote: Miałbym więcej nowych postów niż nie przeczytanych...? Być może, bo skrypt zliczania nieprzeczytanych jest napisany trochę na "odwal się", ale w ogóle cudem było go znaleźć, więc nie narzekać. ![]() jojo87 wrote: Albo czas liczony jest z tym z Przema albo jest błąd. Wszystkie dane zostały pomyślnie zaimportowane z Przema, oprócz reputacji, w którą wejrzę później. Jeszcze coś? ![]() |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 19:01 |
kosmita1993 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 235: include(./mchat.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied [phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 235: include(./mchat.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied [phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 235: include() [function.include]: Failed opening './mchat.php' for inclusion (include_path='. ![]() [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4367: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3540) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4369: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3540) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4370: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3540) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4371: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3540) właśnie mi to wyskoczyło na stronie głównej... [ Dodano: 19 sty 2010, o 18:00 ] i wyskakuje za każdym razem! i do tego czcionka jest strasznie duża... [ Dodano: 19 sty 2010, o 18:01 ] Po treści wnioskuję że to wina czatu... |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 19:01 |
pawelooss wrote: Proszę kogoś z tą przeglądarką o ponowną weryfikację. u mnie już tego nie ma.za to na głównej mam: Quote: [phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 235: include(./mchat.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied [phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 235: include(./mchat.php) [function.include]: failed to open stream: Permission denied [phpBB Debug] PHP Notice: in file /index.php on line 235: include() [function.include]: Failed opening './mchat.php' for inclusion (include_path='. ![]() [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4367: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3540) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4369: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3540) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4370: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3540) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4371: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3540) i SB nie działa Quote: { MCHAT_TITLE } «» Pamiętaj, że od problemów z telefonami jest forum! i wszystko jest pisane dużo większą czcionką niż inne podstony{ MCHAT_ENABLE } |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 19:29 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-na operze mini zlewa się treść postu z podpisem
-na głównej też mam to co nemo33 -jako moderator nie widzę, gdzie mogę edytować czyjś post, ani gdzie dać ostrzeżenie |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 19:34 |
tekst ze środkowego cytatu zniknął, czcionka już jest normalna ale SB nadal nie działa
![]() |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 19:36 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem, co to jest, do chwili wyjaśnienia sprawy wyłączyłem modyfikację. Ale na pierwszy rzut oka wygląda, jakby generowała po prostu zbyt duże obciążenie...
[ Dodano: 19 sty 2010, o 18:36 ] michero wrote: na operze mini zlewa się treść postu z podpisem Bo tak jest w BB3. michero wrote: jako moderator nie widzę, gdzie mogę edytować czyjś post, ani gdzie dać ostrzeżenie Nie masz żadnych przycisków edytuj, wykrzykników itd.? |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 19:52 |
hoppek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pawelooss wrote: Proszę kogoś z tą przeglądarką o ponowną weryfikację. U mnie jest to samo. BTW: Zniknął mi SB. |
![]() |
![]() |
19 Jan 2010, o 20:00 |
kacper5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W Google Chrome, każda strona włącza się na osobnej odsłonie a nie na jednej. Np ja klikam ze strony głównej w OffTopic to otwiera mi się na innej odsłonie.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19 Next Page 3 of 19 [ 271 posts ] Previous topic | Next topic |
|