by jojo87 » 19 Jan 2010, o 23:27
Brak grafiki informującej o użytkowaniu przeglądarki Google Chrome.
[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 22:00 ]PW -> Zakładka "Prywatne wiadomości" -> "Zasady, foldery i ustawienia". Wszystkie listy wyboru są za szerokie - wystają po za prawą granice forum, część napisów także. Rozdzielczość 1024x768.
[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 22:07 ]Profil, dla przykładu
klisza1993. Podpis zamiast być wyrównany do lewej strony to znajduje się na połowie prawej. Dam sobie rękę uciąć, że gdyby był użyty BBCode "center" to lewa strona sygnatury (początek) znajdowała się na środku. Po prostu jest przesunięcie sygnatury.
PS. Skąd ta pewność? Ten sam błąd występował na forum, które moderuje.
[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 22:08 ]Przycisk od cytowania selektywnego nie zawiera żadnej etykiety - informacji od czego jest.
Po jego kliknięciu bez zaznaczenia tekstu jesteśmy przenoszeni na główną stronę.
[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 22:19 ]Po skorzystaniu z opcji "Wyślij wiadomość GG" otwiera się dodatkowa, zbędna karta przeglądarki.
[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 22:25 ]Teraz jest coś ciekawego... na poprzednim skrypcie miałem w profilu ustawioną opcję ukrywania się. Teraz chciałem to zmienić. Nie ważne co wybiorę w opcji "Nie pokazuj, że jestem online:" to i tak po wylogowaniu i ponownym zalogowaniu przy postach mam status "offline"...
[ Dodano: 19 stycznia 2010, o 22:27 ]Przy postach opcja "góra" powinna spowodować przejście na górną część aktualnej strony a tymczasem przenosi na główną, z tą różnicą, że jej adres to:
- Code: Select all
Please Login or Register, to see this Content