![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Brak możliwości wybrania systemu przy uruchamianiu komputera |
---|
![]() |
27 Jan 2011, o 16:58 |
Maryl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam.
Ostatnio zainstalowałem sobie system Windows XP, wcześniej miałem 7. Teraz przy starcie nie mam okna do wyboru systemu. Jak zrobić by okno pojawiło się spowrotem ? |
Last post |
![]() |
![]() |
27 Jan 2011, o 17:01 |
Remix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Quote: Klikasz na Mój komputer prawym przyciskiem myszy. Z zakładek wybierasz zaawansowane ustawienia. Wyszukujesz te, które odnoszą się do rozruchu systemu (uruchamianie i odzyskiwanie). Klikasz na ustawienia i zaznaczasz rubrykę: czas wyświetlania listy systemów. Inna możliwość to zmiany w pliku bootującym, ale na to na dziś nie mam odpowiedzi. Windows7forum PS: Najlepiej przeczytaj cały temat ![]() http://windows7forum.pl/windows-7-i-win ... -2355.html |
Last edited by Remix on 27 Jan 2011, o 17:05, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
27 Jan 2011, o 17:04 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maryl, Windows 7 już przepadł. Przykro mi ale jak zainstalujesz na 7 Xp to 7 przepada(sam tak miałem). Najlepiej zgraj sobie dane z partycji i ja sformatuj.Utwórz sobie jakiś dysk.I zainstaluj 7.Potem chyba jakoś w pliku boot.ini musisz wpisać do niego drugi startowy system. Pozdro
|
![]() |
![]() |
27 Jan 2011, o 17:15 |
Maryl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ok dzięki. W sumie 7 mi już nie jest do niczego potrzebny. Chciałem tylko, ponieważ mam tam zainstalowanego Phoenixa którym mogłem sflashować 5230, bo ten na XP mi nie wykrywa telefonu, ale ściągnę sobie inną wersje. Dzięki wogóle za odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
27 Jan 2011, o 19:25 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
born2die wrote: Windows 7 już przepadł. Chyba rozum... Sorry, ale wciskanie kitu, że naprawa bootloadera wymaga zniszczenia systemu i sformatowania go na nowo lub też inne głupie rady tu nie przejdą. ![]() |
![]() |
![]() |
27 Jan 2011, o 19:27 |
born2die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jakoś ja nie mogłem przywrócić bootloader 7 po zainstalowani xp, więc wszystko co napisałem było oparte ma moich doświadzczeniach
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests |
Board index » Hyde Park » Komputery » Software |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)