PC: Intel Core 2 CPU 4400 2x2GHz , nVidia GeForce 7300GS 256MB, 1GB RAM DDR2, HDD 250GB

<<Hardstyle Is My Religon!>> NIE pomagam na GG!!!

Zresetowałem przeglądarkę.

) oraz by można było po lewej stronie dorzucić w przyszłości parę quick linksów. 
Myślę, że mój nowy pomysł na te linki w topie wpłynie pozytywnie na atrakcyjność forum, bo dotąd układ działów był dość zagmatwany i świeżak nie zawsze wpadał na błogosławieństwo, jakie płynie z patchy. 
Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

ryba wrote:Dlaczego po "inne" jest znak zapytania?
(chyba) 

pawelooss wrote:No.Myślę, że mój nowy pomysł na te linki w topie wpłynie pozytywnie na atrakcyjność forum, bo dotąd układ działów był dość zagmatwany i świeżak nie zawsze wpadał na błogosławieństwo, jakie płynie z patchy.

Nie widzę przez ściany i nie umiem pleść wiklinowych koszyków! |||| Nokia Connecting People! Forever! ![]() Motorola V.2288 -> Ericsson A2618s / A2628s -> Nokia 3410 / 3510i -> 6020 -> 3110c -> E51 -> Nokia E52 ![]() | ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ กิิิิิิิิิิิิิิิิิิิิ ก้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ |

Return to Ogłoszenia & Propozycje
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests