![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 1 post ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5300XM] Brak zasięgu |
---|
![]() |
11 Mar 2011, o 22:19 |
EriX05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam dzisiaj rano dorwałem nokie 5300 xm .W szkole miałem full zasięg i tp przyszłem do domu i chyba jeszcze miałem nie jestem pewny .Zaczołem go naprawiać wymieniłem mikrofon i oczyściłem cały tele . I nie było zasięgu już czasami łapał plus ,Potem wgrałem ppm.Po wgraniu ppm zaczeło mnie niepokoić że znowu nie ma cały czas zasięgu wyjąłem sim docisnołem i wąłczyłem załapało na 5-8 min i złożyłem ale zanikło i już potem nie było wcale brałem manualnie ustawiałem operatora to szukało orange (ja mam z plusa) potem raz wyszukało plusa ale nie mogłem się podłączyć .W google szukałem były podobne przypatki ale nie rozumiem ,Znowu rozkręciłem tele no i wszystko wyczyściłem i sprawdzałem wszystkie styki niby dobrze ale tak wq nie jestem pewny gdzie jest zasięg (antena)
![]() ![]() Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić A i wgrywałem jeszcze nsu softa bo myślałem że pomoże ale nie pomogło Dam + [ Dodano: 11 mar 2011, o 20:43 ] Zależy mi na czasie ![]() ![]() Już nie mam pomysłów. Szukałem nawet schemat płyty głównej ale nie ma ![]() [ Dodano: 11 mar 2011, o 20:57 ] Przycisnołem na dole tam koło głośnika i miałem 1 kreskę jak póściłem to po 1min nie mam już zasięgu i tak jak nacisnę tam to mam 1 kreskę .Dziwne nie>?? Czy tam jest antena?? ![]() i co mam zrobić żeby cały czas chodziło ![]() [ Dodano: 11 mar 2011, o 21:00 ] teraz jak nacisne to mam 2 kreski zależy gdzie stoie ![]() o co chodzi i gdzie jest ta antena i co mam zrobić?? ![]() [ Dodano: 11 mar 2011, o 21:19 ] temat do zamknięcia .Zrobiłem sam styki poprawiłem i mam Zasięg o wiele lepszy ![]() |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 1 post ] Previous topic | Next topic |
|