![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Java » Aplikacje: 240x320 |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
BT INFO PL w Javie |
---|
![]() |
31 May 2010, o 19:34 |
Dragonyyy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
FTP BT(BT INFO) - Dzięki temu małemu programikowi możemy włamać się komuś przez Bluetooth do komórki.
Zasada jest jedna(no może dwie) - nasza "ofiara" musi mieć włączony Bluetooth i w zależności od rodzaju telefonu musi także zezwolić na dostęp do swojej komórki. To można "ominąć", przykład: bierzemy czyjąś komórkę pod pretekstem "pobawienia się" lub "czegoś tam" , włączamy Bluetooth'a, dodajemy się do listy z "Moimi urządzeniami" i ustawiamy na "Zawsze zezwalaj"(dostęp swojej komórki do telefonu ofiary). Teraz włączamy Bluetooth'a w swoim telefonie i przystępujemy do "kolejnych czynności" sami się domyślcie jakich… [[f>image btinfo5.jpg] OK, macie już instrukcję… teraz funkcję: * Informacje o telefonie(stan baterii, numer, IMEI, wersja softa…) * Włączenie jakiegoś dzwonka(do wyboru) * Zadzwonić do kogoś z telefonu "ofiary" * Zmiana języka * Sterowanie wszystkimi klawiszami telefonu * "Obrazkowa" klawiatura telefonu * Książka telefoniczna * Czytanie SMSów * Wyłączenie telefonu, Master Reset * Sterowanie Media Player'em i inne… Wymieniłem prawie wszystkie możliwości tej aplikacji, resztę wypróbujcie sami. Jeśli pomogłem to miło widziany plusik ![]() UWAGA!!! Jeśli któryś z moich uploadów nie działa proszę o zgłoszenie mi tego na pw to wtedy poprawie. |
Last edited by Dragonyyy on 31 May 2010, o 19:17, edited 4 times in total. |
Last post |
![]() |
![]() |
23 Jun 2010, o 16:51 |
delpix1111 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadziała na x3
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 23 czerwca 2010, o 16:59 ] Za Ciebie mamy to sprawdzić? I może jeszcze o wyniku powiadomić, dzwoniąc pod numer, który podałeś w miejscu na MODEL telefonu? |
![]() |
![]() |
23 Jun 2010, o 18:32 |
Agent007 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
delpix1111 tak zadziała, ponieważ to jest na javę a nokia x3 ma javę i wszystkie inne opcje zgodne z wymaganiami
|
![]() |
![]() |
14 Nov 2010, o 17:33 |
Jackson ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
28 Dec 2010, o 19:02 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szkoda tylko , że przy każdej próbie łaczenia trzeba podać hasło.
|
![]() |
![]() |
30 Dec 2010, o 09:58 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja myślę, że jednak dobrze, bo nikt ci nie wejdzie do twojego telefonu bez pozwolenia
|
![]() |
![]() |
30 Dec 2010, o 10:29 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Chodziło o to że trzeba je podać przy każdej próbie włamania się komuś do telefonu.
|
![]() |
![]() |
3 Apr 2012, o 12:36 |
emberdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Z tego co zauważyłam, to SE można się lepiej "zabawić". Po połączeniu z Nokią wiele opcji nie działa.
![]() |
Last edited by emberdo on 11 May 2012, o 22:35, edited 1 time in total. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Aplikacje » Aplikacje: Java » Aplikacje: 240x320 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)