![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Gry » Gry: Symbian » Gry: S60v3 |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
C2doom |
---|
![]() |
29 Sep 2021, o 19:15 |
NieprzebijalnyN8 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
C2doom to emulator to gier z serii Doom. Działają na nim m.in Doom, Doom II , The Plutonia experiment, Tnt, I Final Doom
Działają na niej też niektóre autorskie paczki na Ten silnik , M.in Cs 1.6 , Half-Life itd. Sam Tworzę nawet własną grę na ten silnik!. Linki: Emulator : Romy (te które ja posiadam, trzeba długo kopać internet aby je znaleźć) : Doom 1 (są chyba 3 albo 4 epizody nie pamietam) : Doom II (Jeden epizod) : CS01 (nwm to autorska gra) : Jak grać: 1.Zainstaluj emulator na swoim fonie 2. Wklep gdzieś romy randomowo 3.Odpal emulator i wejdz w menu (lewa "łopatka") 4.Wejdz w "select wad" 5. Apka Przeszuka foldery i znajdzie wszystkie wady 6. Wejdz w wybrany plik .WAD 7. wybierz w "zielonym" menu przycisk start game Sterowanie Góra/dół/lewo/prawo - Poruszanie Lewa "łopatka" - Otwieranie bram albo drzwi 5 - Strzelanie 2,1 - Zmiana Broni 8 - zmiana pozycji ekranu (normalna , lewy bok , do góry nogami prawy bok) 3 - Zmiana gammy (ustawcie na max bo wtedy widać wszystkie ciemne kąty w grze-wadzie) Screeny : |
Last post |
![]() |
![]() |
30 Sep 2021, o 07:21 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Super, chyba potem stestuję, ale niestety link do Dooma 2 wygasł
![]() |
![]() |
![]() |
30 Sep 2021, o 16:40 |
Ok , co do oryginalnych gier możesz pobrać oryginalne wady na komputer (wiesz doom2 na rozne sourceporty , albo doom 2)
[ Dodano: 30 wrz 2021, o 16:36 ] Link u mnie działa , lecz na wszelki wypadek dam ci jeszcze jeden link : [ Dodano: 30 wrz 2021, o 16:38 ] Niektóre wady nie działają jako są zrobione na nowsze sourceporty. . UWAGA: Pliki pk3 z moddb nie będą dzialać dziala tylko na nowych sourceportach (a.ka GZDoom, zandronum , chocolate doom , prboom). [ Dodano: 30 wrz 2021, o 16:40 ] Jak stworze swoja modyfikacje do c2doom to ja tu wrzuce ![]() |
Last edited by NieprzebijalnyN8 on 2 May 2022, o 22:30, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
30 Sep 2021, o 17:24 |
Wunder Wungiel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki za nowego linka
![]() |
![]() |
![]() |
23 Oct 2021, o 10:34 |
Ok dzisiaj szperałem troche po incie i znalazłem na jakiejś ruskiej stronce fajne wady (autorskie)
Wolfenstein 3D: Half-Life: [ Dodano: 9 paź 2021, o 21:57 ] Poszperam jutro jeszcze i moze jeszcze beda inne wady ![]() [ Dodano: 10 paź 2021, o 10:21 ] UWAGA : Half-Life nie działa gdyż nie jest iwade, (albo pwadem). Poszperam dzisiaj po tym wadzie i zobacze czy da sie to zmienić. [ Dodano: 23 paź 2021, o 10:34 ] Nie uwierzycie ile wadów znalazłem! Jakiś YTuber odnalazł paczke wadów ze strony c2doomers.net (która już nie istnieje) Linki: Cały folder( bo szczerze nie chce mi sie wymieniać wszystkich wadów) : https://www.mediafire.com/folder/qgahaj ... ers.net.ms |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Free Download » Gry » Gry: Symbian » Gry: S60v3 |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)