kosmita1993 wrote:- problemy z kodami serwisowymi - czasami po wpisaniu *#06# lub *#0000# telefon na chwilę się zawiesza i nie pokazuje okienka z informacjami.
u mnie folder sys jest pusty. A mam wszystkie opcje w x-plorze zaznaczone...Z telefonu KOPIUJESZ plik EFSrv.dll (ścieżka powinna być następująca - Z:\sys\bin\EFSrv.dll ),
kosmita1993 wrote:I jeszcze jedna sprawa o której nikt chyba nie wspomniał. Wady które zauważyłem na N95 po włączeniu patcha:
- zawieszenie telefonu po wejściu w skrzynkę odbiorczą, otworzeniu wiadomości i naciśnięciu przycisku "wróć",
- problemy z kodami serwisowymi - czasami po wpisaniu *#06# lub *#0000# telefon na chwilę się zawiesza i nie pokazuje okienka z informacjami.
Jeśli macie jeszcze jakieś to proponuję je wypisać.
Norek wrote:Nikt oczywiście nie wspomniał o najważniejszym,jak zwykle.
Dla was to oczywista sprawa,dla nowicjusza problem,na którym stanie z zabawą z symbianem.
A więc po kolei:
-Jeśli telefon był hackowany Hello0X2 powinniśmy posiadać aplikację ROMPatcher+(instaluje się wraz z Hello0X)
-Uruchamiamy ROMPatcher+,gdzie jest lista patchy
-Znajdujemy patcha Open4All_RP+,klikamy na niego,aby ikonka obok zmieniła się na kolor zielony,z "ptaszkiem",
-Uruchamiamy aplikację Xplore (x-plore-v1-52-s60v3-s60v5-s-3-cracked-by-mtoi-vt16760.htm)
-wchodzimy kolejno w Menu-->Narzędzia-->Konfiguracja
-Zaznaczamy ''ptaszkiem" "Pokaż ukryte pliki","Pokaż napędy ROM","Pokaż pliki system".
I teraz zacznijcie szukać pliku plik EFSrv.dll
Dla was to oczywista sprawa,dla nowicjusza problem,na którym stanie z zabawą z symbianem.
Norek wrote:Nie mają pecha,mają ograniczoną wiedzę o symbianie,na pewno kiedyś to nadrobią.Pecha mają ci,którzy potrzebują pomocy i trafią na ciebie
Bez urazy oczywiście,ale nie rozumiem po co wogóle ten naskok robisz.pomogłem tym,którzy są nie w temacie,a np. potrzebują tej emulacji do efektów kastora,bo im się strasznie podoba.
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests