![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 36 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Certfikaty nokiateca (działająca metoda). |
---|
![]() |
23 Aug 2011, o 16:28 |
donkipong1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wysłałem PW z numerem gg i tam Ci podam wszystko. Z góry dzięki
![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 17:44 |
DADA0508 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam Serdecznie
Postępuję według instrukcji i mam problem. Mianowicie zalogowałem się i następnie jak przechodzę pop poniższy link http://www.nokioteca.net/home/forum/ind ... in&do=form to znów pokazuje mi się okno logowania i jeżeli znów się zaloguję to przekierowuje mnie na główną stronę. Wie ktoś co może stanowić problem. Dzięki za wszelkie wskazówki i pomoc |
![]() |
![]() |
1 Sep 2011, o 19:48 |
zibi305 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No i przechodzisz do profilu (opcja w prawym górnym rogu).
|
![]() |
![]() |
2 Sep 2011, o 18:47 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Działa podpisałem helloxa2.11
|
![]() |
![]() |
2 Sep 2011, o 19:37 |
leo20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wook, podpisać podpiszesz ale czy się zainstalował?
|
![]() |
![]() |
2 Sep 2011, o 19:41 |
Jak podpisuje się helloxa certyfikatem z tej strony to tylko 2.03
|
![]() |
![]() |
3 Sep 2011, o 08:36 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zainstalował i zadziałał
|
![]() |
![]() |
8 Sep 2011, o 10:52 |
Rafa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Rada dla wszystkich - aby aktywować konto, należy kliknąć w DRUGI link z maila
![]() A zamiast wchodzić w edycję profilu przez linka, należy kliknąć na swój login w prawym górnym rogu, z listy wybieramy 'My Settings', pózniej wchodzimy w zakładkę 'Profile'. ![]() |
![]() |
![]() |
19 Sep 2011, o 09:23 |
inespe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrobiłem wczoraj tak jak jest napisane i dalej nie mam certyfikatu. Ile mniej więcej się czeka na ten cer.
|
![]() |
![]() |
19 Sep 2011, o 11:19 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz złamać ten telefon, co w profilu, to nic nie da. Pojawiła się nowa metoda. Co do Twojego postu, z reguły dziennie zamykają jeden temat i wrzucają do niego paczkę z certami.
|
![]() |
![]() |
19 Sep 2011, o 14:07 |
![]() |
![]() |
8 Nov 2011, o 23:23 |
poohateq ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wybaczcie jeżeli odkopuje ale metoda już nie działa..
![]() ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 8 listopada 2011, o 13:11 ] Certyfikaty nie są już wymagane do hacku od chwili, gdy odkryto nowe metody z antywirusami. Co nie zmienia faktu że niektórzy nie muszą chcieć hackować telefon.. i ta metoda nie działa na wszystkie telefony.. nokia 5230 v20.0.005 nie działa jest problem że brak patch.DLL jak wielu wyżej.. |
![]() |
![]() |
8 Nov 2011, o 23:36 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
poohateq wrote: Co nie zmienia faktu że niektórzy nie muszą chcieć hackować telefon.. i ta metoda nie działa na wszystkie telefony.. nokia 5230 v20.0.005 nie działa jest problem że brak patch.DLL jak wielu wyżej.. uzyj metody z UMU, DrWEB jest jakiś upośledzony i działa tylko na niewielkiej ilości telefonów... |
![]() |
![]() |
9 Nov 2011, o 01:19 |
poohateq ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nemo333 wrote: poohateq wrote: Co nie zmienia faktu że niektórzy nie muszą chcieć hackować telefon.. i ta metoda nie działa na wszystkie telefony.. nokia 5230 v20.0.005 nie działa jest problem że brak patch.DLL jak wielu wyżej.. uzyj metody z UMU, DrWEB jest jakiś upośledzony i działa tylko na niewielkiej ilości telefonów...thx wiesz zrobiłem hack ale za pomocą http://nokiahacking.pl/norton-hack-dla-wszystkich-telefonow-bez-certyfikatu-metoda-z-25-09-2011-vt21924.htm tego norton hack:) i nie zabiera kasy z konta:) a moim fonie to ważne:P ale thx działa noron na 5230 |
![]() |
![]() |
9 Nov 2011, o 01:51 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no w sumie tak, ja tylko można powiedzieć że hackowałem nim N8 ale tam była karta do neta więc małe to zrobiło wrażenie na mnie że chce neta
![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 36 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Symbian S60 » Tutoriale & Triki » [S60] Tutoriale |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)