![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 6 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Inne] Certyfikat n82 |
---|
![]() |
18 Dec 2009, o 17:02 |
Damian91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
witam!!!:) szukam kogos kto pomoze mi wyrobic certfiakt,wersje softu itd do mojej nokii n82;] Jezeli trafil by sie ktos chetny to podam imei na prywatna wiadomosc:) bede piwa i pochwaly!!!;D
|
Last post |
![]() |
![]() |
18 Dec 2009, o 17:06 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ale po co prosić kogoś, jak są poradniki i instrukcje co do wyrabiania certyfikatów
![]() Podasz komuś imei swojego telefonu, a ktoś może to wykorzystać do innych celów niż do wyrobienia Tobie certów ![]() |
![]() |
![]() |
18 Dec 2009, o 17:13 |
A mógłbys mi chociaz to wytlumaczyc na gadu albo cos?:) stawiam piwa i pochwaly;]
nic nie poradze ze nie umiem tego zrobic, tyle ile juz sie tego wszystkiego naczytalem to az mi sie wszystkiego odechcialo dlatego prosze kogos o pomoc;] |
![]() |
![]() |
18 Dec 2009, o 17:19 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
18 Dec 2009, o 17:47 |
no i wklepuje tam swoj imei ale nie widze zadnego przycisku "dalej" tak jak tam pisze;]
[ Dodano: 2009-12-19, 22:33 ] chcialbym jeszce o cos zapytac:) mam juz prawie wszystko gotowe do shakowania fona tylko chcialbym jeszcze dokladnie sie dowiedziec co i jak;] otóż sciagnalem juz helloOX.1.03 i SignSIS i teraz czekam na stronce: http://www.s60certkey.com na te pliki CER i KEY... Kiedy juz bede mial to (czyli moze jutro przy dobrych wiatrach) i to pobiore to trzeba je wprowadzic do SignSIS i wtedy klinac: "Sign the SiS" i po tej czynnosci otrzymam podpisana apikacje ktora musze zainstalowac na telefonie, tak?:) pytam bo niewiem czy dobrze to zrozumialem:) prosze o szybko odpowiedz kogos kto juz to robil jezeli mozna;] |
![]() |
![]() |
20 Dec 2009, o 03:47 |
michero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Podpisujesz helloOx po to, żeby go uruchomić, czyli zainstalować:)
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 6 posts ] Previous topic | Next topic |
|