![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 26 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Chcesz mieć Lumię 920? Wydrukuj! |
---|
![]() |
24 Oct 2012, o 16:22 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Do premiery Lumii 920 jeszcze pozostała chwila czasu, a do pojawienia się tego modelu na polskim rynku wręcz blisko miesiąc. Od premiery minęło już troszkę dni, więc spora grupa ludzi z niecierpliwością czeka na możliwość kupienia tego smartphone’a. Niektórzy pewnie jeszcze poczekają, aż telefon nieco stanieje, ewentualnie pojawi się w atrakcyjnych ofertach u operatorów. W Polsce niestety jeszcze długo będzie nam czekać na jakieś naprawdę dobre oferty operatorów…
Tak, więc dla zniecierpliwionych mamy drobną namiastkę tego oto topowego modelu Nokii. Oczywiście jedyne, co możecie sobie przybliżyć tym sposobem to wymiary samego telefonu. Wiele ludzi narzeka właśnie na rozmiary nietuzinkowej Lumii toteż sprawdźcie sami jak ogromna jest 920′tka. Na początek pobierzcie zdjęcie przygotowane przez Nokię, które zamieszczono na SkyDrive: https://skydrive.live.com/?cid=701c375b ... B463%21114 Link dla osób, które mają problem z pobraniem ze SkyDrive, reupload jednego z naszych użytkowników z forum: http://www.mediafire.com/view/?v7bqaxnbxvadj43 Kolejnym krokiem będzie wydrukowanie żółtego telefonu w skali 1:1 (jak pewnie wiecie, jest to dosyć istotne) i powycinanie go odpowiednio (z czarnymi paskami). Dalej zaginamy górę i dół, następnie dopasowujemy boki i sklejamy czarne „dodatkowe” elementy. Kilka rad ode mnie: drukować na technicznym papierze. Czarne paski nieco powiększyć (większa powierzchnia do klejenia). Zaopatrzyć się w „precyzyjne nożyczki”. Zbytnio nie gnieść papieru, gdyż później wszystko się rozpada i nie wygląda to zbytnio estetyczne. Proste. Zrobiliście już? Pochwalcie się swoimi wynikami w postaci zdjęć w komentarzach lub na forum! Autor: Łukasz Pająk, windows-phone.pl |
Last post |
![]() |
![]() |
24 Oct 2012, o 16:48 |
Wodnik Szuwarek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Matko Boska. A mogę sobie wydrukować iPhona 10?
|
![]() |
![]() |
24 Oct 2012, o 17:33 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wodnik Szuwarek wrote: A mogę sobie wydrukować iPhona 10 jak kupisz rolkę papieru do faksu to powinno starczyć na niego ![]() |
![]() |
![]() |
24 Oct 2012, o 19:01 |
ja myślę, że jutro będę drukował to ze 2 razy na technicznym papierze i powiem czy wyszło.
|
![]() |
![]() |
24 Oct 2012, o 19:19 |
matishl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koniecznie spróboje i dam znać jak to wygląda
![]() |
![]() |
![]() |
28 Oct 2012, o 16:52 |
wook wrote: ja myślę, że jutro będę drukował to ze 2 razy na technicznym papierze i powiem czy wyszło. cholera tusz muszę zdobyć do drukarki, może w przyszłym tygodniu będę drukował [ Dodano: 28 paź 2012, o 15:52 ] matishl jak wyszło? |
![]() |
![]() |
29 Oct 2012, o 21:29 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja bym pomalował farbkami.
![]() |
![]() |
![]() |
29 Oct 2012, o 21:47 |
Romland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
UUU, ale się Oni w tej Nokii jarają tą Lumią...
A ze sprzedażą będzie taki sam chłam jak z poprzednimi "świetnymi smartfonami" Nokii.;/ |
![]() |
![]() |
29 Oct 2012, o 23:53 |
mc9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Symbian az tak bardzo nie osmiesza Nokii,w porownaniu do Windowsa.
Wydac 3 kafle (kafle heheheh smieszne) na systemik z dwukolorowym menu i brakiem menedzera plikow? to juz s60v3 bylo ladniejsze i spersonalizowane.mialo bluetooth,i menedzer plikow.i obsluge kart sd... |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 00:01 |
wp8 obsługuje karty pamięci tylko L920 nie ma slotu ale L820 ma. Więc nie wina systemu tylko konstróktorów którzy go poskompili.
[ Dodano: 29 paź 2012, o 23:01 ] mi te kafelki zaczynają się podobać tylko cena trochę mniej. [ Dodano: 29 paź 2012, o 23:01 ] mi te kafelki zaczynają się podobać tylko cena trochę mniej. |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 00:27 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cena HTC 8S wygląda najbardziej zachęcająco z tych nowych kafelków.
|
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 03:26 |
Kiciock ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A szukaliście może w sieci czy ktoś to już wydrukował? Ciekawi mnie jak to wygląda
![]() |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 08:18 |
ja dziśiaj będę miał wydrukowane. I może dziś posklejam
|
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 10:51 |
mc9 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie,że coś,ale :
![]() to miało być tekturowe |
![]() |
![]() |
30 Oct 2012, o 18:00 |
mc9 tamto co pokazałeś to zupełnie inna akcja i nie ma ona nic wspólnego z tym o czym jest mowa w artykule.
[ Dodano: 30 paź 2012, o 16:55 ] ![]() ![]() czrno biała jest posklejana bo kolorowa się źle wydrukowała czekam na tusz do drukarki. [ Dodano: 30 paź 2012, o 17:00 ] I jeszcze 2 na technicznym papierze czekają na posklejanie. ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 26 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Nowości & Ciekawostki |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)