by nemo333 » 1 Mar 2011, o 01:19
Aero12, ty akurat się nie wypowiadaj... sam mnie w kija robiłeś z contentem za który potem mi podziękowałeś wyzywaniem mnie i wyśmiewaniem się ze mnie... do tego jeszcze cały czas kłamałeś jak coś do mnie pisałeś

w ogóle, jak tam c3 po spaleniu? czy raczej pożaru też nie było tak samo jak twojej miejscowości, szoku pourazowego po uderzeniu czy wielu innych rzeczy które mi opowiadałeś
co do ili to focha się jak baba o wszystko, wielka afera o jednego kicka...
mówiłem mu 3 razy nie nazywaj tak tak 3310, ns ci też mówił kilka razy ale nie, on dalej swoje...
może i trochę przesadziłem z tym kickiem ale ili też przesadza fochając się o jednego kicka
Kiedyś, może niektórzy to pamiętają, maciek potrafił wyrzucić kilka osób, zwykle maciek odpowiadał "bo tak", "Za chęć do życia i miłość do ojczyzny" albo inne podobne bez sensowne teksty, bywało też że wpadał z IuDeXem i się bawili w "Zgadnij kto cię kicknął" Jakoś o to nikt nie miał pretensji, jak się komuś z modów albo adminów poskarżyłem(nie pamiętam już komu) to było "Widocznie jakiś powód był" bez żadnej próby wyjaśnień, bez żadnego spytania się nawet maćka o co chodziło...
hoppek wrote:Kurde, bo ja dzisiaj też dostałem kicka, bo on wysłał jakiś obrazek, ja powiedziałem, że słabe, zapytał czy chce kicka, zalogowałem się na drugie konto, napisałem "daj", a on dał na dwa konta, tak jakby za ten obrazek. ;x
napisałem ci wyraźnie że to za to że wszedłeś z multikonta... dobrze wiesz że nie lubię multikont, widziałeś chyba zresztą jak na SB wypisywałem kolejne nicki Aero12 które znalazłem po IP albo sam wyciągnąłem od niego
idę spać bo i tak nie mam po co siedzieć jak zaraz mi się kasa skończy na karcie netowej, jak możecie to nie kasujcie tego tematu, w weekend jak się dorwę do jakiegoś neta to sobie przeczytam coście tu napisali