![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Ogłoszenie |
---|
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 12 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E72] Ciagle niekontrolowane laczenie z internetem |
---|
![]() |
3 Feb 2012, o 21:38 |
Siwiak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witajcie!
Mam problem mianowicie, wgralem najnowsza wersje softu do mojej nokii, wszysko jest ok, tylko dzisiaj zauwazylem, ze telefon sam wlacza polaczenie internetowe, w handy taskman'ie nie ma zadnej aplikacji uruchomionej a mimo to laczy sie cos z siecia. nie wiem co zrobic bo nie mam pakietu a kasa mi sama z kata leci kurcze chlopaki pomozcie szybko..... Moge rozlaczyc polaczenie internetowe, ale niestety po okolo 15-30 sekundach polaczenie samo sie wznawia, mozecie jakos mi pomoc?? |
Last post |
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 21:44 |
ZiomalMarcin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Menu, Ustawienia, Łączność, Sieci docelowe, Internet
Tam powinien być punkt dostepu od neta. Daj go w edycję i na końcu jest opcja: Użyj punktu dostępu Ustaw na: Po potwierdzeniu. W tym musi być problem. |
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 22:04 |
no ale wlasie wszystkie pumkty mam z opcja po potwierdzeniu
|
![]() |
![]() |
3 Feb 2012, o 22:54 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
masz maila w telefonie? Jeśli tak po skończeniu sprawdzania musisz dać Opcje>Rozłącz, bo inaczej będzie połączony ze skrzynką, mimo, że aplikacja będzie wyłączona...
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 00:13 |
wlasciwie to mam e-mail'a ale zawsze biore opcje rozlacz. Nie wiem co jest grane kasa dalej mi z kata ucieka a polaczenie tak jak w pierwszym poscie opisalem wlacza sie samoczynnie po paru sek od wylaczenia, pomozcie. Telefon mam w mixie jak najedzie mi na debet to sie nie wyplace ...
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 01:13 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HitFan wrote: Jeśli tak po skończeniu sprawdzania musisz dać Opcje>Rozłącz, bo inaczej będzie połączony ze skrzynką, mimo, że aplikacja będzie wyłączona... Mi pomimo rozłączania włączało się połączenie internetowe raz na dzień. I doszedłem do tego, że to faktycznie była aplikacja mejlowa. Ale to było raz na dzień, a nie cały czas. |
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 01:41 |
no niestety to nie aplikacja mejlowa wylaczylem wszystkie automatyczne synchronizacje i du** blada, dalej to samo:/ juz nie powiem czego dostaje z nerwow.
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 01:54 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usuń pkt dostępu gprs jak i tak nie używasz neta...
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 10:48 |
no wiesz co nemo, teraz to mnie rozwaliles, ciagle korzystam z neta ale jak jestem poza domem musze miec polaczenie gprs a w domu wystarczt wifi. Takze jakies dalsze pomysly??
|
![]() |
![]() |
4 Feb 2012, o 11:37 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zrob hr moze pomoze.
|
![]() |
![]() |
11 Feb 2012, o 09:38 |
Sorki ze znowu zawracam glowe, ale rozwiazalem wczesniejszy problem dziwne bo po formacie karty przestalo mi laczyc z netem. Teraz mam kolejny problem bo co jakis czas wlacza mi sie samo, wybor polaczenia z internetem. Nie bylo to meczace ale teraz to przesada bo co odblokuje klawiature prosi o wybranie polaczenia. Mogli byscie cos poradzic?
|
![]() |
![]() |
11 Feb 2012, o 12:04 |
davvid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Siwiak wrote: Teraz mam kolejny problem bo co jakis czas wlacza mi sie samo, wybor polaczenia z internetem. Nie bylo to meczace ale teraz to przesada bo co odblokuje klawiature prosi o wybranie polaczenia. Mogli byscie cos poradzic? Czekaj na nowy soft, może wyjdzie ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 12 posts ] Previous topic | Next topic |
|