![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Nokia OS S40 » Pomoc Techniczna » [S40] Firmware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 5 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[5220XM] Ciekawy problem z softem. |
---|
![]() |
25 Nov 2011, o 16:25 |
mati_mateusz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Mam Nokie 5220 i jest w niej interesujący przypadek. Mianowicie, nie mogę wejść w wiadomości, bo telefon się niby wiesza, (zostaje przypadkowy ekran) jednak podświetlenie działa , tzn gaśnie i zaświeca się po naciśnięciu klawisza. Również normalnie się wyłącza. Jedyny sposób na odczytanie i odpisanie jest zaraz po otrzymaniu, inaczej się nie da. Kasowanie wiadomek też z komunikatu o przepełnieniu.
A teraz inny ciekawy problem.. Były tam zdjęcia na których mi zależy.. Były one w pamięci tela.. Skasowały się pewnego dnia i teraz w zdjęciach jest jeden plik o wadze 3,0 GB (nie pomyliłem się) a pokazuje, że jest wolnej jeszcze 28 MB.. Plik ten jest bez nazwy oraz bez rozszerzenia... Da się coś z tym zrobić, czy od razu wgrać nowy soft?? Prosiłbym o odpowiedź, bo jest to dla mnie bardzo ważne.. |
Last post |
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 16:39 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najlepiej jakbyś wgrał oprogramowanie w trybie Refurbish. wyczyszczona zostanie pamięć telefon. W tym wiadomości i ten "dziwny" plik.
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 16:43 |
Ale chodzi mi o to, aby odzyskać te zdjęcia... Bo są bardzo ważne dla mnie, a jak zmienię soft, to pozamiatam już totalnie..
( Wiem, jak wgrywać soft, bo już to robiłem w kilku telach.. ) |
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 17:02 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
możesz spróbować podłączyć telefon do komputera w trybie PC Suite, a następnie w programie PC Suite wejść do Nokia Phone Browser i zobaczysz, czy te zdjęcia są. Jak nie to będzie kłopot uratować.
|
![]() |
![]() |
25 Nov 2011, o 17:18 |
Tak jak myślałem nie ma..
Czy jest jakaś możliwość wyciągnięcia tego?? Kiedyś słyszałem o trybie serwisowym podobnym do motoroli, ale nie wiem ile w tym prawdy i nie pamiętam z którą platformą to było tak robione.. |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 5 posts ] Previous topic | Next topic |
|