![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Hardware |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 2 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[E51] Co można zrobić z odstającą obudową z góry telefonu? |
---|
![]() |
12 May 2010, o 19:43 |
Robak160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Posiadam Nokie E51. Otóż telefon mam już ponad rok i pierwszy problem powstał. Od miesiąca górna część telefonu zaczęła odstawać od korpusu obudowy a mówiąc ściślej frontowy panel cześć górna tam gdzie jest włącznik i boczne guziki z obydwóch stron. Z jednej strony jest to mała szpara a z drugie zaś jest ona tak duża że widać części telefonu. Nigdy wcześniej nie miałem takich problemów z obudową. Dodam że telefon nigdy mi nie spadł i nie był rozkręcany. Po prostu pewnego dnia obudowa sama zaczęła odstawać od reszty. Dodam że telefon nie ma nawet zadrapania i szkoda mi obudowy bo wygląda jak nowa. Tutaj moje pytanie: Co mogę z tym zrobić ? Czy w serwisie Noki zrobią coś z tym fantem ? Nie podoba mi się to i przez te szpary w dostaje się kurz do wyświetlacza co dodatkowo mnie denerwuje. Proszę o porady co z tym zrobić. Pozdrawiam Damian. [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 12 maja 2010, o 19:46 ] Regulamin wrote: Poprawnie nazwij tytuł tematu. Daj do zrozumienia w kilku słowach, o co ci chodzi - nie wstawiaj 2 słów "na odczepne". |
Last post |
![]() |
![]() |
31 May 2010, o 15:48 |
Agentix ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Można spróbować ostrożnie przykleić klejem, ale to raczej słaby pomysł, bo później ciężko będzie telefon rozkręcić. A tak na marginesie to trochę dziwne że obudowa tak bardzo odstaje, jak opisujesz.
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 2 posts ] Previous topic | Next topic |
|