![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 15 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<1200] co sądzicię o N79? |
---|
![]() |
1 Jan 2010, o 17:00 |
Ryan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam zamiar zmienić moją 5130 XM na coś lepszego i ostatnio wpadł mi w oko model N79 i taka moją prośba do was,dobry to wybór by był? czy raczej nie?
|
Last post |
![]() |
![]() |
1 Jan 2010, o 17:02 |
patryk-88 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan,
Też wpadła mi w oko, nie tani telefon ![]() Oczywiście, że dobry - sporo RAMu, jest szybka, dobry aparat , nowy symbian, extra wygląd - czego więcej chcieć ? Tylko cena wysoka. Do tego wymienne klapki ![]() |
![]() |
![]() |
1 Jan 2010, o 18:05 |
lulinha10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ryan telefon co najmniej dobry
![]() Też uważam że telefon jednak za drogi. |
![]() |
![]() |
1 Jan 2010, o 18:51 |
Wyświetlacz taki jak w n73, n82 itd całkiem spory
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
1 Jan 2010, o 19:50 |
patryk-88 sądzę że tak samo jak N82, czyli całkiem całkiem
![]() |
![]() |
![]() |
1 Jan 2010, o 19:52 |
n82 jest też niezły ale n79 ma nowszego symbiana. Ram prawdopodobnie ten sam, n82 nieźle hula - po starcie moja zawsze miała 90MB, dla porównania napisze że n95-1 po starcie u mnie ma niecałe 30 więc też niezły kombajn a w dodatku nowsze stery itd.
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 13:14 |
Damian91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Powiem Ci ze wolalbym n82;] To niema xenona a muzyka gra tak samo jak w n82... Twoj wybor;] tylko ciekawe czy tez ma dwurdzeniowy procek... Ja bym Ci proponowal rozwazyc n82 vs n79:)
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 13:15 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za wprowadzanie w błąd powinieneś dostać warna, kolego. "dwurdzeniowy procek", dwuwątkowy a nie dwurdzeniowy a to duża różnica.
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 13:29 |
Made ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moim zdaniem, jeśli masz kasiorkę to bierz. A masz może jeszcze w zanadrzu inne telefony?
@up Jak ma się domyśleć skoro procesor wielowątkowy a wielordzeniowy to różnica jak z tąd do Chin. "Drobny" błąd? Nie powiedziałbym. Nie odróżniasz procesora wielowątkowego od wielordzeniowego. PS I to, że odróżniam procesory daje mi wszechwiedze? Dzięki, muszę to robić częściej. @ Śmieszny to jesteś Ty i twoje słownictwo. @down Patrząc na to ile Ty masz lat to raczej Ty jesteś dzieckiem. Nie wyczytałem w internecie tylko z książek. Nie góruję tym. Sam chciałeś zabłysnąć podając jakieś nie wiadomo jakie informacje dwurdzeniowy kolego ![]() Słuchaj, od tego są książki. Ja akurat czytałem "Architektura procesora" i mniejszą czcionką "od IBMów do Core Extreme" (książka wydana jeszcze przed i7) i również były tam rzeczy takie jak Hyper Threading czyli Hiper Wątkowość czyli więcej niż jeden wątek, procesory do PIV Northwood pracowały jednowątkowo ale PIV HT pracowały wielowątkowo. I jak już wspomniałem jest duża różnica między wielordzeniowością a wielowątkowością. Twoje IQ z pewnością nie przewyższa IQ mojego głośnika. Widzisz, wiesz, że mam racje i już nie wiesz co powiedzieć to wyzywasz. Typowe zachowanie bojowników neostrady. Chcesz jeszcze raz przedyskutować, to że nie mam racji? Zapraszam. Zazdrościsz wiedzy? Kopiuj i wklej z książki? Chcesz przedyskutować ze mną architekturę budowania procesorów i ich zależności sprzętowe? |
Last edited by Made on 2 Jan 2010, o 14:26, edited 5 times in total. |
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 13:34 |
A ty myslisz ze co, ze zablysnales bo powiedziales ze procesor jest "wielowatkowy" a nie "wielordzeniowy"?? Wez dziecko idz juz bo zaraz sie rozplacze ze smiechu
![]() Wracając do tematu rozwaz to ze n82 jest tansza... No ale jak wolisz, ty ponosisz koszty:) [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2010-01-02, 12:36 ] Poprawił twój błąd, bo akurat wiedział. Następnym razem może być odwrotnie. Po co się kłócić? Bezsens. [ Dodano: 2010-01-02, 12:40 ] Denerwuja mnie tacy ludzie ktorzy wyczytaja cos w necie a pozniej tym uruja... [ Dodano: 2010-01-02, 12:52 ] ciekawe gdzie ty to wyczytales ![]() I na przyszlość kolego pamiętaj zeby nie pouczać innych bo od tego sa administratorzy albo ludzie o wiekszym IQ od ciebie... Pff wielki znawca ![]() [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 2010-01-02, 12:56 ] Dlatego ja Cię pouczam. Jeszcze jedna prywatna wycieczka i będzie warn za obrażanie użytkowników. Jeśli zwrócenie uwagi przez inną osobę tak Cię razi, to nie wiem - rozchodź to, napij się melisy, a nie wyskakuj na nich. [ Dodano: 2010-01-02, 12:58 ] Spoko loko ![]() [ Dodano: 2010-01-02, 13:22 ] Yhym tak tak... Tez potrafie zrobić "kopiuj" i "wklej" ![]() Mówie ci, już tak nie kozacz;] [ Dodano: 2010-01-02, 13:31 ] Tak kopiuj i wklej z ksiazki, akurat ![]() Dobra skoncz mądry czlowieku, przez taka rozmowe kazdy moze z siebie boga zrobic... |
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 14:39 |
dobra panowie nie kłócić się gadamy o telefonie każdy może się pomylić
raz miałem ten telefon w ręku i mi sie spodobał fajnie leży i wyświetlacz nie tnie się i wgl dobre zdjęcia robi a tak z innej półki co byście jeśli mogli zaproponować do 1200 zł maks ? N82 starawa trochę ;p |
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 14:43 |
Ryan,
N97, 5800 jak lubisz dotyk i Nokie ![]() Powiedz do czego ma być telefon i coś się wybierze. Damian91, Ewidentnie Made ma rację. Nie ma procesorów dwu i więcej rdzeniowych w tymczasowych komórkach, są tylko wielowątkowe. I nie jest to mały błąd bo jeden rdzeń czy dwa to lekka różnica jest. |
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 14:56 |
oo i ostrzezenie;] spoko nie musicie mnie juz poprawiac..
[ Dodano: 2010-01-02, 13:57 ] i wracając do tematu: hmm no fakt, n82 jest juz starawa... Ale jezeli chodzi tu o taka gotowke to proponowalbym bez wachania n97 ![]() |
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 15:43 |
patryk-88, do telefonowania muzyki czasami jakąś fotke zrobić,sms, z wifi coś sprawdzić na mieście itp dobra bateria i ładny ma być a nie jak moja stara cegła E90 ;p
|
![]() |
![]() |
2 Jan 2010, o 17:19 |
Ryan mówię Ci, idealny będzie najlepszy za tą cenę
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 15 posts ] Previous topic | Next topic |
|