by kacper19.pl@op.pl » 13 Mar 2013, o 23:11
masz racje jonny ale ogólnie nie zawsze pisze fajne posty:
Hahaha mam polewkę z takich jak ty specjalistów gimbazy.

Dziecko , MeeGo/Symbian właśnie zatopił Nokię i przez ten system bankrutowała upadała i szła na dno wcześniej.
To dzięki pomocy MS i nowego systemu WP wychodzą z dołka a Nokia Lumia się sprzedaje bardzo dobrze po raz pierwszy od roku,jak bubel i badziewie przestało ciążyć jak kotwica u nogi

MeeGo to taki sam syf bubel jak Bada lub Tizen , tylko się tym jeszcze jara gimbaza i linuksiarze
GNU/linux to taki sam bubel i syf jak Android.
Tylko gimbaza się tym jara ciągle bo skąd mają mohery wiedzieć że to dziurawe dziadostwo jak ser szwajcarski.
Najwięcej znów marudzą linuksiarze i piraciarze
Android to bubel i trojan sam w sobie przy tak skandalicznej fragmentacji z braku poprawek aktualizacji, to co się dziwić że cały syf wchodzi jak w masło jak gimbaza to idealna pożywka aby dziadostwo zainstalować każde na ten swój stary szmelc "Zetafon" i dziurawy jak sito android lub gorsze knoty od CM/xda
Co jak co,ale przegiął pałe,chłopcy z xda są extra.
Haha znów najwięcej maja do powiedzenia gamonie z gimbazy

Żal wam dupsko ściska że mam lepszy smartfon od was i jestem gość , a wy stare graty kradzione z allegro lub zetafon i musicie kombinować z CM/xda aby sie pokazać że macie a'la JB.
Ja mam orginalny stabilny od Samsung XEO JB a nie syf z Rosji który jak wiadomo ma bugi i wady aż huczy w necie ale co wam gamonie jak każdy syf trojan sobie musicie zainstalować bo matka nowego smartfonu nie kupi przez 2 lata
Jednak ma tego duuuuuuużo więcej.

opętał go bóg Gates z 5-calowym smartphonem z androidem dla gimbazy jak to sam mówi.