(Choć możecie też zainaugurować inne... )
djtonka wrote:Wsparcie dla kart, w końcu wracają do epoki kamienia
celius wrote:Wiesz dzieci lubią sobie kopiować zdjęcia przez BT
celius wrote:"nie masz pakietu danych"
To jest era kamienia łupanego. Kupować smartfon (telefon głównie do pracy w sieci) i nie mieć pakietu
djtonka wrote:Do gimanzjum nie potrzebujesz nawet pakietów tylko BT. Wiec to nie dla Ciebie telefon.
djtonka wrote:Ci z gimnazjum powinni wystosować petycję o obsługę BT
Marv wrote:Ale chaos zapanował w tym temacie. Tak, jakby wiele z tych osób nie przeczytało ani jednego porządnego artykułu o WP8.
Ktoś wspomniał o odlotowych grach, ktoś inny o regulacji głośności dla wiadomości, budzika itp. Na co to komu potrzebne?
Nigdy nie zrozumiem tego zaślepienia na zaawansowane gry w telefonie.
Czy nie do tego zostały właśnie stworzone konsole, komputery? Pograsz w taką grę 2, góra 3h, i po baterii.
Albo BT, bo 'kolega ma fajną piosenkę, a ja nie, i nie mogę jej od niego ukraść'. Haha. Już teraz w tym momencie musisz mieć tą durną piosenkę, bo bez niej stracisz całą rodzinę? Naprawdę zachowanie niektórych tutaj osób woła o pomstę do nieba.
djtonka wrote:tribalrage tak ludzie z XDA zrobią WP8 i sobie wgrasz na WP7.8 i dostaniesz opcję wyboru fullHD w menu kamery _chodź_ ta takowej nie obsługuje rozdzielczości. Rozumiem,że to w ten sposób to widzisz?
celius wrote:Ja zapalę świeczkę za tych zawiedzionych [i] i niech pozostaną w żałobie aż do WP9.
A że niektórzy "myśleli" że dostaną ....... cóż widocznie jednak myślenie szkodzi (...)
Jeżeli ktokolwiek myślał że kupi sobie teraz L800 czy L900 a potem sobie wgra WP8 to gratuluję ....
Rafixxx03 wrote:Głupota niektórych "znawców" aż poraża A co do WP Summit jestem zadowolony z tego co pokazali. MS FTW!
skipper wrote:No proszę. Siedzę sobie i przeglądam statystyki i co widzę? WP w ciągu miesiąca wzrósł niemal o 100% w Chinach. Miał 0,38% udziału w rynku, a ma ponad 0,6%. Gratulacje.
djtonka wrote:Jeszcze jedna wzmianka o iOS a zostaniesz nagrodzony
djtonka wrote:Kolejna wzmianka o androidzie zaowocuje ostrzeżeniem