Napisz tutaj, jeśli tylko czegoś szukasz lub masz inną prośbę!
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły.
Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu.
Lol, przecież aplikajce to język Java J2ME, a flash to Adobe Macromedia flash (przykład). Nie chce Cię zniechęcać, ale musiałbyś mieć baardzo dużą wiedzę na temat programowania itp. Flash jest łatwiejszy ale ma także mniej funkcji.
Aplikacje możesz pisać w Javie, ewentualnie na Symbiana, bo kod źródłowy fruwa sobie po Internecie i można z nim robić co się chce, tzn. Nokia udostępniła narzędzia do tworzenia aplikacji na tę platformę.
Gry to też Java, osobiście jestem testerem powstającego RESET RPG i mogę dać Ci namiar na głównego programistę tego przedsięwzięcia (geniusz), który może uzmysłowić Ci ile to pracy i umiejętności potrzeba. Jak chcesz stworzyć prostą grę tekstową (typu Dirty Jack - znaczy nie, że zboczona tylko możesz dodać własne tło, ścieżki wyboru etc.) to nie wiem czy macie na tym forum ten poradnik ale u siebie go mam, właśnie poradnik do programu, który takie coś umożliwia stworzony przez owego geniusza. To chyba na tyle.
Wyjątkowy blog o SPORCIE - Zawsze obiektywni - zawsze rzetelni - i zawsze szczerzy do bólu!