![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Orange |
Previous topic | Next topic Page 3 of 3 [ 34 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Czy mogę rozwiazać umowę bez płacenia kary? |
---|
![]() |
27 Aug 2009, o 12:45 |
minac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Byłem w salonie i dowiedziałem sie ze orange musialo sie dostosowac do zmian w prawie telekomunikacyjnym i mozna rozwiazac umowe ponoszac konsekwencje(ile nie wiem,bo nie pytałem)
|
Last post |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:53 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a ja chyba mam na nich haka... sprzedali mi zwykłą 3110c a na umowie i na pudełku napisane jest że jest to 3110c z grami, ciekawe co na to powiedzą jak im to powiem
|
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 12:56 |
adrian219 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nic bo pewnie trzeba było się z tym zgłosić tydzień roboczy od zakupienia zakupu, a jak myślę nie kupiłeś wczoraj Nokii 3110
![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
27 Aug 2009, o 13:02 |
adrian-93 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
adrian wrote: Czyli to żaden haczyk, bo gry mogłeś np wykasować. no mogłemadrian wrote: Nic bo pewnie trzeba było się z tym zgłosić tydzień roboczy od zakupienia zakupu a przez tydzień nie da się gier usunąć ![]() ta 3110c z grami ma inny PC... [ Komentarz dodany przez: boczkens: 2009-08-27, 13:25 ] A no to się zgadza |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Page 3 of 3 [ 34 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM » Grupa Orange |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)