![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 8 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Hazel] Czy operator zwróci koszt naprawy ubezpieczonego telefonu? |
---|
![]() |
29 Jul 2013, o 22:12 |
Flexee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Mam do Was takie pytanie.
Jezeli telefon jest na gwarancji i jest ubezpieczony ale zostal uszkodzony z mojej winy czy operator zwroci mi koszt naprawy? Z gory dzieki za pomoc. Jezeli nie ten dzial to prosze o przeniesienie [ Komentarz dodany przez: pawelooss: 29 lipca 2013, o 23:09 ] §Skrócony Regulamin Forum wrote: Poprawnie nazwij tytuł tematu. Daj do zrozumienia w kilku słowach, o co ci chodzi - nie wstawiaj 2 słów "na odczepne". Zrozum, że tu każdy ma "PILNY PROBLEM!" i potrzebuje "POMOCY!". Poprzez nierzeczowe tytułowanie tematów tylko sam sobie szkodzisz, odrzucając osoby potencjalnie znające odpowiedź. |
Last post |
![]() |
![]() |
29 Jul 2013, o 23:26 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeczytaj umowę ubezpieczenia, proste.
Nawet nie podałeś u jakiego operatora go ubezpieczyłeś ![]() |
![]() |
![]() |
30 Jul 2013, o 08:01 |
adrian72411 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i co w nim uszkodziles bo moze da sie kitow nawciskac ja w swoim hazelu z mej winy rozwalilem slider ze latal i tasma sie przyciela i zrobili na gwarancji
![]() |
![]() |
![]() |
30 Jul 2013, o 19:33 |
nemo operatora mam podanego w profilu.
![]() adrian dioda wyswietlacza sie zpsula slider lata "0" nie dziala |
![]() |
![]() |
30 Jul 2013, o 20:53 |
kryzsiek16 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Flexee wrote: nemo operatora mam podanego w profilu. ![]() adrian dioda wyswietlacza sie zpsula slider lata "0" nie dziala to co napisałeś to powinni ci uznać tylko musisz im wcisnąć jakiś kit ze samo przestało działać |
![]() |
![]() |
31 Jul 2013, o 02:17 |
mowisz standars na poczatek zaktulizuj sort apka oryginalna od nich i mowisz standard xd zostawiles do ladaniowa po flashu i du** xd albo padl w czasie flashowania ;d badz wypadla ci bateria ;d a obraz masz?
[ Dodano: 31 lip 2013, o 02:17 ] a i czy klawisze dzialaja ja podalem tylko im przestaly mi dzilac klawisze baba opbejrzla w tmobile wziela na gware poszlo 2.5 tyg koma do odbioru a koma mi spadla z 3-4 metrow na beton xd jedyba uwaga logo operatora im nie takie xd bo namacilem im w sofvie troche bo byl zdjety brand wiec go przywracalem |
![]() |
![]() |
31 Jul 2013, o 16:55 |
no wyswieltlacz juz zrobilem
co do klawiszy i slidera to sie cos im wcisnie ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2013, o 23:30 |
rozkrecalws ja? jak tak to czy nie zjechales srubek nie zostawiles syfu.. i czy robiles to w rekawiczkach jak koma nie byla ani razu rozbierana wedlug gwarancji atu jak byk golym okiem widc ze palcami dotykane koma odpada ;d
|
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 8 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Telefony Innych Marek » Dyskusje & Pomoc » Sony & Sony Ericsson |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)