ZiomalMarcin wrote:2.4 jak już.Owszem nie zaprzeczę, że 5800 ma złą nawigację. Ba, działa lepiej od mojego Larka (prezencik od NEŁO
). Fixa łapie w chwilę i odświeżanie też jest bardzo szybkie.
A tak btw, nie słyszeliście coś o próbie wciśnięcia opcji 3 ekranów głównych z ^3 do ^1? Bo już dość dużo opcji udało się przenieść.
SileS wrote:Możesz zrobić motyw nawet z 5 ekranami.
No tak.ZiomalMarcin wrote:SileS wrote:Możesz zrobić motyw nawet z 5 ekranami.
Bez jaj.Ale czy działa to tak, że na każdym ekranie mogę sobie spersolanizować odpowiednio widżety? Np. Na 1 kalendarz i pierdoły do szkoły jakieś, a na drugim muzyka i widżety do domu. I czy oczywiście mogę się swobodnie przełączać pomiędzy nimi.
adrian219 wrote:SileS, powiedz coś więcej, bo teraz to ja nie jestem w temacie.
ZiomalMarcin wrote:adrian219 wrote:SileS, powiedz coś więcej, bo teraz to ja nie jestem w temacie.
Aplikacja, która zmienia ci home screen. Użyłem obu i wolę jednak standardowy ekran główny rodem z C6.
adrian219 wrote: A sam ekran główny (ale nie Home screen, tylko ten identyczny co w C6-00) nie jest nigdzie dostępny, ani w formie pojedynczego patchu, ani w formie aplikacji.
adrian219 wrote:Nie na co tłumaczyć. To było takie moje roszczarowanie, że nikt nie wymyślił jak dodać ekran główny z C6 na oryginalny soft innych S60v5 takich jak 5530, 5800 itd.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests