witam serdecznie , mam nadzieje ,że ten temat umieszczam w dobrym miejscu gdyż szukałem i ta zakładka wydawała się najodpowiedniejsza , jeśli źle wybrałem bardzo proszę nie usuwać wpisu tylko go przenieść gdyż zależy mi na ODP.
A moje pytanie brzmi czy serwis/komis GSM się opłaca ??
Patrząc w przyszłość czy serwis gsm się opłaci za rok za dwa lata ??
chodzi mi o to ,że np. przez ostatnie lata podstawą serwisów było ściąganie np. simlock-ów od roku operatorzy telefonów (PLAY,PLUS,ORANGE,ERA-T-MOBILE) pozostawiają telefony wolne od wszelkich blokad .
Czy umiał by ktoś określić czy taki serwis by się opłacił ?? ? ??
wiadomo , wymiany lcd czy innych bebechów telefonów będą potrzebne zawsze bo nic wieczne nie jest ale czy będzie to opłacalny interes ??
I prosił bym o wskazanie jakie rzeczy są potrzebne do otwarci serwisu (mnie więcej wiem) boxy do nokii , se kable nie kable ale czy ktoś mógł bym mi wskazać taki boxy np. na allegro?

Jeśli masz zamiar otworzyć daleko od "cywilizacji" to może na tym zarobisz. Do takiego otwarcia musisz posiadać wszystkie narzędzia zwiazane z telefonami, oraz akcesoria do telefonów. Tyle ci mogę powiedzieć 

SE Live With Walkman, K800, P910, K550, HTC Vox, Nokia 3310, 3510i, 6610, 6610i, 6230, 1208, C5, N73, 6630, Motorola C115, Siemens SX1