![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 11 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
Czy przedłużać umowe z orange? |
---|
![]() |
14 Aug 2012, o 09:24 |
mateo1992 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam,
Moja mama płaci miesięcznie w orange 60zł abonament podpisała go na 24-mce, Za 4 miesiące kończy jej się całkowicie umowa z tym operatorem jest już u nich dobre 6 lat na umowie, 60zł abonamentu do dla niej za dużo bo nie wykorzystuje tego,namawiam ją aby przeszła na abonament w plusie 0 simlocków i lepsze oferty... Czy Waszym zdaniem plus ma lepsze oferty niż orange? Mowa o abonamencie 29,90 w obu sieciach. Proszę o wypowiedzi i o poradę który telefon w tej ofercie ma dobrą baterię (im prostszy tym lepszy) byle nie miał czarno białego ekranu:D Pozdrawiam. |
Last post |
![]() |
![]() |
14 Aug 2012, o 10:55 |
wook ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
najlepiej się przejść do obydwu operatorów i porównać ofertę pod siebie
|
![]() |
![]() |
14 Aug 2012, o 11:18 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam w Plusie numer od jakiś 8-9 lat. Od 3 lat w abonamencie dla firm (50zł). Zasięg jest zawsze. Jakość rozmów na bardzo dobrym poziomie czy to przy 4 kreskach zasięgu czy przy jednej. Szczerze mówiąc Plus daje lepsze telefony w mniejszym abonamencie niż Orange.
|
![]() |
![]() |
14 Aug 2012, o 11:46 |
Ale z drugiej strony dopłata za taki telefon jest droższa w plusie bo plus ma po prostu droższe telefony od orange
|
![]() |
![]() |
14 Aug 2012, o 21:05 |
mikas1996 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaka droższa ? dla mnie dać 10zł więcej za telefon to nie problem. A dla stałych klientów są zniżki ; )
|
![]() |
![]() |
14 Aug 2012, o 21:09 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orange w ogólne to badziewie! Miałem tą sieć 3 lata i odradzam... Zasięg lipny, telefony w ofercie dużo gorsze niż w plusie czy play.
|
![]() |
![]() |
14 Aug 2012, o 23:01 |
Sieć jest owszem gorsza ale telefony mają cenowo lepsze,zobaczcie sobie na stronie orange w jakiej cenie jest nokia asha 302 lub nokia 500 a ile musicie wybulić za ten telefon w abonemencie 29,90 w plusie czy w play...
|
![]() |
![]() |
15 Aug 2012, o 16:32 |
_NeedSpeed_ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mati91 wrote: Zasięg lipny Co ty dajesz, ja problemów z zasięgiem nie mam, no chyba że w jakichś dziurach. |
![]() |
![]() |
15 Aug 2012, o 18:32 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
_NeedSpeed_ wrote: Mati91 wrote: Zasięg lipny Co ty dajesz, ja problemów z zasięgiem nie mam, no chyba że w jakichś dziurach. Pewnie mówi o tych dziurach. Tu gdzie urlopuje Orange ma 1-3 kresek GSM i to nie wszędzie. Dla porównania na karcie Play w tym samym telefonie ma 7/7 GSM i łapie czasami 1-3 3G |
![]() |
![]() |
15 Aug 2012, o 18:47 |
Mati91 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Właśnie chodzi mi o dziury... U babci na wsi orange 0-1 kreska, plus przynajmniej 4; play zresztą też
|
![]() |
![]() |
15 Aug 2012, o 19:30 |
Orange z mojego doświadczenia ma najgorszy zasięg,podobnie jak T-Mobile
[ Komentarz dodany przez: pawelooss: 15 sierpnia 2012, o 19:43 ] Najgorszy zasięg może mieć tylko jeden operator, nie dwóch. ![]() Najlepszy zasięg ma play i plus,ale pomińmy zasięg a skupmy się raczej na ofertach z telefonem:] |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 11 posts ] Previous topic | Next topic |
|
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests |
Board index » Strefa Główna » GSM Zone » Operatorzy GSM |
© 2009-2023 Forum NokiaHacking.pl • Full version of site (Hi-Fi)