![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Symbian S60 » Pomoc Techniczna » [S60] Software |
Previous topic | Next topic Page 1 of 2 [ 19 posts ] Go to page 1, 2 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[808PV] Czy są jeszcze jakieś aplikacje do oglądania filmów ze stron? |
---|
![]() |
20 Feb 2017, o 11:58 |
DDR24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam. Czy jest jeszcze jakaś możliwość żeby oglądać na symbianie filmy ze stron internetowych transmisje na żywo ze streamów jakiś ? (opera mini, opera mobile, ie?) , pobrałem cut tube z app list ale nie działa, youtube też nie działa już od dłuższego czasu. Jest jakaś możliwość jeszcze ??
BTW ponoć Nokia z serii N ma się reaktywować, tak długo na to czekałem, wiadomo coś ?? Pozdrawiam i przepraszam za jakiekolwiek błędy. |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Feb 2017, o 00:03 |
nindustrialny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niestety nie. Przykro mi bracie. Symbian umarl.
[ Dodano: 27 lut 2017, o 23:03 ] Ścierwa z Microsoftu pod wodza Elopa zabił`y Symbiana. [ Dodano: 27 lut 2017, o 23:03 ] 808 KRÓLEM FOTOGRAFIi!!! |
![]() |
![]() |
1 Mar 2017, o 02:19 |
nindustrialny wrote: Niestety nie. Przykro mi bracie. Symbian umarl. [ Dodano: 27 lut 2017, o 23:03 ] Ścierwa z Microsoftu pod wodza Elopa zabił`y Symbiana. [ Dodano: 27 lut 2017, o 23:03 ] 808 KRÓLEM FOTOGRAFIi!!! To mnie pocieszyłeś. I tak będę telefon użytkował do póki nie wyjdzie następca PV, PV to jest ostatni bezkonkurencyjny najlepszy model prawdziwej Nokii. |
![]() |
![]() |
3 Mar 2017, o 12:29 |
robwoj44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem jak PV808, ale na nokii E72 bez problemu odtwarzam youtube. Najpierw uruchamiam operę mini, wyszukuję na youtube to co chcę zobaczyć, klikam w video i odtwarza się poprzez wbudowany RealPlayer.
Podobnie można odtwarzać transmisje na żywo podając konkretny adres strumienia. Ewentualnie można skorzystać z coreplayera, który odtwarza prawie wszystkie formaty. |
![]() |
![]() |
8 Mar 2017, o 14:52 |
robwoj44 wrote: Nie wiem jak PV808, ale na nokii E72 bez problemu odtwarzam youtube. Najpierw uruchamiam operę mini, wyszukuję na youtube to co chcę zobaczyć, klikam w video i odtwarza się poprzez wbudowany RealPlayer. Podobnie można odtwarzać transmisje na żywo podając konkretny adres strumienia. Ewentualnie można skorzystać z coreplayera, który odtwarza prawie wszystkie formaty. Dziękuję za odp. Hmmm, to nie wiem jak odtwarzasz te filmy na yt ... u mnie jak włączę z opera mobile czy z przeglądarki standard youtube to jest loading - czekam nawet 10min i nie odtworzy. Real playera nie posiadam a core playera mógłbyś dać jakiś dobry link z działającą wersją ?? 1.36 pobrałem to nie zainstaluje bo ważność certyfikatu wygasła. Czekam na odp. Pozdrówka |
![]() |
![]() |
8 Mar 2017, o 17:36 |
robwoj44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DDR24 wrote: Dziękuję za odp. Hmmm, to nie wiem jak odtwarzasz te filmy na yt ... u mnie jak włączę z opera mobile czy z przeglądarki standard youtube to jest loading - czekam nawet 10min i nie odtworzy. Real playera nie posiadam a core playera mógłbyś dać jakiś dobry link z działającą wersją ?? 1.36 pobrałem to nie zainstaluje bo ważność certyfikatu wygasła. Czekam na odp. Pozdrówka Domyślnie klikając w "obejrzyj film" w operze mini na stronie youtube otwiera mi się realplayer i po prostu oglądam. Mam jak pisałem nokię E72, zatem starszą wersję symbiana. W przypadku coreplayera i informacji o wygaśnięciu ważności certyfikatu trzeba zmienić chwilowo datę w komórce na np. 2011 rok lub inny, w którym ten certyfikat był jeszcze ważny. U Ciebie powinno też to zadziałać |
![]() |
![]() |
15 Mar 2017, o 16:06 |
No niestety u mnie cutetube 2 nie dziala. No stream found. Nic nie wgrywa.
|
![]() |
![]() |
15 Mar 2017, o 22:36 |
nindustrialny wrote: No niestety u mnie cutetube 2 nie dziala. No stream found. Nic nie wgrywa. Dokładnie ![]() I nic, żadnego patentu ? kocham ten telefon i bez względu na wszystko będę z nim do czasu wyjścia nowej serii N albo do końca życia ![]() |
![]() |
![]() |
16 Mar 2017, o 06:14 |
pawelooss ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dopóki ktoś nie stworzy aplikacji wykorzystującej nowe API YouTube'a, to nie. A na Symbiana już nikt nic nie pisze.
|
![]() |
![]() |
17 Mar 2017, o 19:29 |
No to chyba trzeba przestac skapic i zrobic zrzutke dla tego goscia od cute tuba. MOge mu nawet przelac kilka dolcow. I wielu uzytkownikow tez powinno. Lepsze to niz wydawanie setek na telefon z andoiridem.
[ Dodano: 17 mar 2017, o 18:29 ] DDR24 wrote: nindustrialny wrote: No niestety u mnie cutetube 2 nie dziala. No stream found. Nic nie wgrywa. Dokładnie ![]() I nic, żadnego patentu ? kocham ten telefon i bez względu na wszystko będę z nim do czasu wyjścia nowej serii N albo do końca życia ![]() Spodobalo mi sie to co napisaleŚ. Ja tez uwielbiam ten telefon. Tyle razy myslaem o jakims innym, i nawet moglem wziac ale nie chcialem. |
Last edited by nindustrialny on 17 Mar 2017, o 19:32, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
18 Mar 2017, o 00:17 |
nindustrialny wrote: No to chyba trzeba przestac skapic i zrobic zrzutke dla tego goscia od cute tuba. MOge mu nawet przelac kilka dolcow. I wielu uzytkownikow tez powinno. Lepsze to niz wydawanie setek na telefon z andoiridem. [ Dodano: 17 mar 2017, o 18:29 ] DDR24 wrote: nindustrialny wrote: No niestety u mnie cutetube 2 nie dziala. No stream found. Nic nie wgrywa. Dokładnie ![]() I nic, żadnego patentu ? kocham ten telefon i bez względu na wszystko będę z nim do czasu wyjścia nowej serii N albo do końca życia ![]() Spodobalo mi sie to co napisaleŚ. Ja tez uwielbiam ten telefon. Tyle razy myslaem o jakims innym, i nawet moglem wziac ale nie chcialem. He he, stwierdzam fakty. Tez mogę się dorzucić - mam ten telefon bardzo długo i nadal zadziwiam znajomych z nowymi telefonami chociażby przekaznikiem fm ![]() |
![]() |
![]() |
18 Mar 2017, o 09:01 |
dzisiaj napisze do tego goscia.
juz napisalem. czy jezeli sie zbierze jakas kwote to czy napisalby nowa wersje. No i bedziemy robic zbiorke!!!!! |
![]() |
![]() |
18 Mar 2017, o 09:52 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Już ktoś leci pisać aplikację na martwy system jak pewnie już dawno nie ma na czym testować ![]() |
![]() |
![]() |
18 Mar 2017, o 11:06 |
Dobra zobaczymy czy cos odpisze .
Napisalem mu jak umialem Cos takiego : You, cutetube for API next, we donation Poland, for you for Cute tube. New version. Youtube API cute tube. We money for you. |
![]() |
![]() |
18 Mar 2017, o 13:50 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDDDDDDDDDDDD
Nie zdziw się jak poleci to do SPAMu od razu |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page 1, 2 Next Page 1 of 2 [ 19 posts ] Previous topic | Next topic |
|