Witam, jakiś czas temu zainstalowałem tego delight'a na mojej E7 tak z czystej ciekawości, z telefonu mocno sporadycznie korzystam więc dopiero teraz zauważyłem że na klawiaturze nie działała kropka, przecinek i apostrof, a za to znak zapytania teraz działa jako kropka, a po naciśnięciu żółtej strzałki jako przecinek, coś zepsułem, tak ma być czy coś trzeba zmienić w ustawieniach?
Hej, chciałem wgrać Delight do swojej E7. Jako że mam Win11 to Phoenix przy próbie flashowania wywala smutny ryjek i restartuje kompa, zainstalowałem sobie BEST. I tu jest problem:
- BEST 2.29 wykrywa teelfon elegancko, wskazuję mu ścieżkę z phoenixa i katalog RM-626 w Products, gdzie wypakowałem pliki (8 sztuk). BEST nie widzi nic w zakładce Flashing. - Użyłem BEST 1.51 - tutaj po próbie uruchomienia wywala okienko Range check error i co prawda uruchamia się program, ale jakakolwiek próba klikania tam wywala Range check error.
PC Suite mam zainstalowane, telefon podłączony jako Suite. Ktoś ma pomysł?
Informacyjnie: Zainstalowałem dziś Delight na E7. Tak samo jak u użytkownika "plam21c15wkadC" w przypadku Nokii N8, tak samo tutaj w Phoenixie nie dało się zainstalować przez Refurbish tylko trzeba było dać Updade Software. I drugi problem, jak wyżej - na klawiaturze nie działała kropka, przecinek i apostrof. Pomogło to: www(.)reddit(.)com/r/symbian/comments/lkidln/help_with_flashing_the_correct_keyboard_firmware/?rdt=48554