![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Free Download » Poszukiwania & Prośby |
Forum rules Jeżeli poszukujesz jakiejś rzeczy: Załóż nowy temat, z listy rozwijalnej wybierz kategorię poszukiwanej rzeczy, w tytule tematu napisz jej dokładną nazwę, a w treści tematu opisz jej szczegóły. Jeżeli realizujesz prośbę o daną rzecz: Nie zamieszczaj linku do znalezionego pliku bezpośrednio w temacie z prośbą, tylko wrzuć go najpierw do osobnego tematu w odpowiednim dziale Downloadu. |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 4 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[Aplikacje] [Nokia 500] do nagrywania rozmów telefonicznych (bez dźwięku pikania) |
---|
![]() |
17 Sep 2016, o 01:46 |
WafelkowyWafelek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam, jak w/w Nokia 500 s60v5 Delight 500v.1.1.
Trochę czasu spędziłem na poszukiwaniach i testowaniu i niestety nie uzyskałem oczekiwanego efektu. Boldbeast Recorder Advance v 3.20 - nagrywa rozmowy, nawet jeśli zaznaczę funkcję wyłączającą pikanie przy nagrywaniu dalej je słychać. Kiler Mobile Total Recall v5.02 - nagrywa rozmowy, ale gdy zaznaczyłem w/w funkcję nie nagrywało rozmów... (przeszukałem całą pamięć telefonu) Jak zapobiec temu ostatniemu problemowi ? Czytałem, iż skuteczny jest patch, który likwiduję usterkę. Istnieje takowy ? Mógłbym prosić o sprawdzony program tudzież patch do niego, który będzie w 100% sprawny odnośnie czystego nagrywania rozmów bez pikania ? Z góry dziękuje i pozdrawiam. |
Last post |
![]() |
![]() |
17 Sep 2016, o 12:30 |
Navia -
|
![]() |
![]() |
19 Sep 2016, o 14:36 |
WafelkowyWafelek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Owszem z pikaniem nie ma problemu, aczkolwiek nadal program nie nagrywa rozmów. Przeszukałem ponownie całą pamięć telefonu (z uwagi na to, iż może zapisuje je w innym miejscu).
Na czym polega problem ? Dzięki z góry za pomoc, pozdrawiam. ![]() |
![]() |
![]() |
19 Sep 2016, o 20:49 |
Navia -
|
Oczywiście wygenerowałeś sobie klucz do odblokowania do pełnej wersji?
WafelkowyWafelek wrote: aczkolwiek nadal program nie nagrywa rozmów. Przeszukałem ponownie całą pamięć telefonu (z uwagi na to, iż może zapisuje je w innym miejscu). Poszukaj folderu o nazwie SmartphoneWare a w nim jest folder BCallRecorder . Szukaj na karcie pamięci. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 4 posts ] Previous topic | Next topic |
|