![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 1 of 1 [ 10 posts ] |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<550] Dobry fon z androidem |
---|
![]() |
28 Jul 2012, o 19:22 |
PatrykFP. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witam panowie
![]() Poszukuję dobrego telefonu z androidem do przeglądania internetu i zwykłego używania ![]() Zastanawialem się nad HTC DESIRE Z oraz XPERIA Neo V Nie wiem, który z nich jest ciekawszy ![]() ![]() Cena tak do 550zł |
Last post |
![]() |
![]() |
28 Jul 2012, o 20:42 |
ramzes234 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A moze by tak SGS
|
![]() |
![]() |
30 Jul 2012, o 23:18 |
muszkartv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo V lepszy zdecydowanie, większe wsparcie. Co do sgs-nie polecam w tej cenie można dostać lepsze telefony.
|
![]() |
![]() |
30 Jul 2012, o 23:31 |
nemo333 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Desire - Fajny telefon, ma QWERTY ale podobno pierwsze slajdery potrafiły słabo chodzić i mieć luzy, musisz poszukać na ten temat opinii innych użytkowników
![]() Neo V - To będzie mój następny telefon jak zbiorę kasę, bardzo dobre podzespoły za tą cenę i ładny wygląd ![]() SGS - bardzo wychwalany, myślalem nad nim ale podobno układ graficzny jest słaby, jak czytałem reckę to SGS+ jest lepszy pod względem procka i GPU ale za to miał jakieś inne braki, na Android.com.pl było całe porównanie, popatrz co ci odpowiada ![]() muszkartv wrote: Neo V lepszy zdecydowanie, większe wsparcie Od czego? Chyba od Huawei z testów Playa ![]() muszkartv wrote: Co do sgs-nie polecam w tej cenie można dostać lepsze telefony Czemu nie polecasz? Co jest w nim złego? Poza tym że ma dwa lata i dobrze trzyma cenę? Te trzy fony to zdecydowanie co najlepszego można dostać w tej cenie, SGS jedynie w trochę gorszym stanie ale też się znajdzie siedząc na allegro kilkanaście dni ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 09:37 |
muszkartv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sgs a Neo V
Niewymiarowy wyświetlacz (15:9 zamiast 16:9) Słaby GPU PenTile Brak lampy i słaby aparat Kiepsko wykonana plastikowa obudowa Neo V a Sgs Nie widzę tutaj jakichś wad względem samsunga ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 21:54 |
Ernest05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Śmieszne trochę, bo neo ma porównywalne cpu i ciut mniej wydajne gpu. Do tego plastik jest jeszcze gorszej jakości niż w s1, ekran mniejszy i ma mniej fajne kolory (niby kwestia gustu, ale nie spotkałem jeszcze w realu osoby, która widząc na żywo ekran z arc,sxs a s1, s2 powiedziała, żę w sony są lepsze kolory), do tego mniejsze wsparcie. Wszyscy jarają się ics na neo, który sypie bugami, aż miło
![]() A zapomniałem przecież s1 ma jeszcze jellybean, z którego można również korzystać na co dzień ![]() |
![]() |
![]() |
31 Jul 2012, o 22:49 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bierz Desire Z.
Szału nie ma, ale jest: W 99% działające JB, w 100% używalny ICS, masa romów z GB. (Od siebie polecę MIUI v4, oraz Mimcry (4.0.4) Aluminiowa obudowa. Pełna klawiatura QWERTY Touchpad [ Dodano: 31 lip 2012, o 22:49 ] Knury, żeby nie bylo. Miałem do wyboru SGS, SGS+, Neo V, Lumia 610 i właśnie Desire Z. Desire Z jest bez wątpienia najcięższy z tego całego grona, czuć go wyraźnie w kieszeni. ![]() Neo V chciałem brać, ale odstraszyła mnie ta obudowa. Sprawia wrażenie bardzo lipnej. |
![]() |
![]() |
1 Aug 2012, o 00:47 |
PatrykFP. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cięzki wybór
![]() chodząc po necie wiecej osób poleca Neo V ![]() |
![]() |
![]() |
1 Aug 2012, o 01:20 |
jonny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W tym momencie powinien zadecydować design i jakość wykonania. Dotknij, oglądnij i nie powinno być problemu z podjęciem decyzji.
|
![]() |
![]() |
1 Aug 2012, o 08:14 |
adamke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szczerze powiedziawszy ja sam chciałem brac SGSa, ale jego wykonanie mi nie podeszło, więc wziąłem Desire Z.
Bierz Desire Z |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Page 1 of 1 [ 10 posts ] Previous topic | Next topic |
|