![]() |
Register | Login |
Site Rules
• FAQ
• Search • Contact
Portal • Blog • Wiki • Chat |
Board index » Strefa Główna » Dyskusje o telefonach » Wybór telefonu |
Previous topic | Next topic Page 2 of 3 [ 32 posts ] Go to page Previous 1, 2, 3 Next |
Print view |
Write comments | Post new topic |
[<450] Dobry tel po Xperi X8. |
---|
![]() |
31 Oct 2011, o 22:53 |
Leito07 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IuDeX wrote: Mówisz, że blade dziwne a nigdy w rękach nie miałeś. No, może ty nie miałeś... Bawiłem się nim w PLAY'u, Android jak Android, ale mi nie podchodzi... Niby wszystko fajnie duży LCD specyfikacja dobra, ale ZTE jakoś wcześniej mało słyszałem o telefonach tej marki. Kojarzy mi się z Androidami Huawei - to znaczy że na pewno bym tego nie kupił, co z tego że dobra specyfikacja itd ale jakiś ZTE czy Huawei po prostu że tak powiem "im nie ufam" ![]() ![]() |
Last post |
![]() |
![]() |
31 Oct 2011, o 22:57 |
HitFan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja nie ufałem dotykowcom, dopóki się nie przyzwyczaiłem...
|
![]() |
![]() |
31 Oct 2011, o 23:05 |
Ale mi nie chodzi o dotyk bo do tego jestem przyzwyczajony odkąd miałem P990i (czyli ze 3 lata temu), chyba to był mój pierwszy dotykowiec (jeśli chodzi o telefon, bo miałem jeszcze jakieś palmtopy
![]() ![]() |
Last edited by Leito07 on 31 Oct 2011, o 23:08, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
31 Oct 2011, o 23:12 |
IuDeX ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Akurat mam takiego w domu od pół roku. Zaliczył kilka upadków na beton i nawet odprysku. Wyświetlacz świetny, dotyk też. gps działa świetnie, wifi również. Działają zdecydowanie lepiej niż w moim lg. No ale przecież zte musi być słaby, bo nie słyszałem.
|
![]() |
![]() |
31 Oct 2011, o 23:17 |
Może tak, jak bym go miał jakiś czas i poużywał to pewnie bym jakieś dobre jego strony znalazł
![]() IuDeX wrote: Wyświetlacz świetny, dotyk też. gps działa świetnie, wifi również. Działają zdecydowanie lepiej niż w moim lg. No wiesz, podróbki Nokii (np. N95) sprzedawane na Allegro jako Nokla N95 też są lepsze, bo mają aparat 8MPX, dual-sim, telewizję i czego jeszcze Chińczycy nie wymyślą ![]() Nie powiedziałem że jest "zły" bo nie znam tej firmy. Zły może nie jest ale - czytaj wyżej. P.S. Zobaczymy co zrobisz (tj. ile wybulisz) jak się skończy gwarancja a ci się coś spi***oli ![]() ![]() |
Last edited by Leito07 on 31 Oct 2011, o 23:22, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
31 Oct 2011, o 23:25 |
Leito07 wrote: No wiesz, podróbki Nokii (np. N95) sprzedawane na Allegro jako Nokla N95 też są lepsze, bo mają aparat 8MPX, dual-sim, telewizję i czego jeszcze Chińczycy nie wymyślą Nie o tym mowa. -.- Leito07 wrote: P.S. Zobaczymy co zrobisz (tj. ile wybulisz) jak się skończy gwarancja a ci się coś spi***oli Albo nawet jak przed zakończeniem gwarancji uszkodzisz coś czego gwarancja nie obejmuje Wezmę następnego? |
![]() |
![]() |
31 Oct 2011, o 23:50 |
IuDeX wrote: Leito07 wrote: No wiesz, podróbki Nokii (np. N95) sprzedawane na Allegro jako Nokla N95 też są lepsze, bo mają aparat 8MPX, dual-sim, telewizję i czego jeszcze Chińczycy nie wymyślą Nie o tym mowa. -.- Jak nie o tym. Piszesz że "coś tam coś tam" jest nawet lepsze, niż w twoim LG. No to piszę, że np. moja chińska N95 jest lepsza niż twoja fińska, bo ma TV ![]() IuDeX wrote: Leito07 wrote: P.S. Zobaczymy co zrobisz (tj. ile wybulisz) jak się skończy gwarancja a ci się coś spi***oli Albo nawet jak przed zakończeniem gwarancji uszkodzisz coś czego gwarancja nie obejmuje Wezmę następnego? Ok, w okresie gwarancji, a za 1,5 roku? Bo ten tel dalej będzie całkiem przyzwoity, do użytku i na pewno nie będzie kosztował 50zł ![]() P.S. Nowego nie dostaniesz, ZTE pewnie masz z PLAY a z tego co się dowiadywałem te telefony serwisuje CCS (Cyfrowe Centrum Serwisowe) a tam telefonów nie dają nowych, tylko naprawiają, po prostu nowe części itd biorą prosto od producenta/dystrybutora. |
Last edited by Leito07 on 31 Oct 2011, o 23:55, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
31 Oct 2011, o 23:55 |
Leito07 wrote: No to piszę, że np. moja chińska N95 jest lepsza niż twoja fińska, bo ma TV Tu też piszesz nie o tym. Piszesz nie o tym jak dobrze działają, tylko o tym czego ma, a czego nie ma. "Mój maluch ma w standardzie zapasowe koło, a Twoje Lamborghini nie. Gówno mnie to obchodzi, że jest wygodniejsze, szybsze itd." WiFi nie rozłącza przy słabym sygnale i działa lepiej, a odbiornik GPS znajduje więcej satelit i mają one lepszy sygnał niż na LG. Leito07 wrote: Ok, w okresie gwarancji, a za 1,5 roku? Bo ten tel dalej będzie całkiem przyzwoity, do użytku i na pewno nie będzie kosztował 50zł Gadanie "a gdyby sie zepsuł". Bez sensu ![]() ZTE Blade ma oficjalną aktualizację do Androida 2.3.5. ![]() |
![]() |
![]() |
1 Nov 2011, o 00:13 |
IuDeX wrote: Leito07 wrote: No to piszę, że np. moja chińska N95 jest lepsza niż twoja fińska, bo ma TV Tu też piszesz nie o tym. Piszesz nie o tym jak dobrze działają, tylko o tym czego ma, a czego nie ma. "Mój maluch ma w standardzie zapasowe koło, a Twoje Lamborghini nie. Gówno mnie to obchodzi, że jest wygodniejsze, szybsze itd." WiFi nie rozłącza przy słabym sygnale i działa lepiej, a odbiornik GPS znajduje więcej satelit i mają one lepszy sygnał niż na LG. Ok, ale ZTE Blade jest trochę młodszy niż LG Swift. Takie same "lepsze rzeczy" znalazł bym w innym Androidzie z klasy ZTE Blade ![]() IuDeX wrote: Leito07 wrote: Ok, w okresie gwarancji, a za 1,5 roku? Bo ten tel dalej będzie całkiem przyzwoity, do użytku i na pewno nie będzie kosztował 50zł Gadanie "a gdyby sie zepsuł". Bez sensu ![]() ZTE Blade ma oficjalną aktualizację do Androida 2.3.5. ![]() Nie gadanie "a gdyby się zepsuł" tylko "co zrobisz gdy" ![]() ![]() ![]() Galaxy S i Nexus S też mają ![]() |
Last edited by Leito07 on 1 Nov 2011, o 00:14, edited 2 times in total. |
![]() |
![]() |
1 Nov 2011, o 00:13 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja pier*ole znowu spam. Weźcie ten temat zamknijcie jak tak ma być, sam sobie coś znajde.
|
![]() |
![]() |
1 Nov 2011, o 00:16 |
Hehe dobra przeczytaj trochę "wyżej" co ci polecałem/polecali a na to nie zwracaj uwagi
![]() @IuDeX - ogarniamy, 2 strony naszej debaty już starczy ![]() ![]() P.S. @Mistrzunio94 - ale na ZTE się nie skusisz? (:* @IuDeX) ![]() |
Last edited by Leito07 on 1 Nov 2011, o 00:17, edited 3 times in total. |
![]() |
![]() |
1 Nov 2011, o 00:30 |
Mistrzunio94 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No ten Zte nawet fajny, zastanowie się nad nim
![]() |
![]() |
![]() |
1 Nov 2011, o 00:37 |
IuDeX wrote: Leito07 już wiesz, że będziesz miał ze mną na tym forum ciężko. Leito07 wrote: Nie gadanie "a gdyby się zepsuł" tylko "co zrobisz gdy" W tym przypadku to to samo. Nie ciężko tylko nasze zdania się nie pokrywają ![]() I nie to samo bo ty napisałeś "a gdyby się zepsuł" a ja piszę "a jak ci się zepsuje", różnica "gdy" a "gdyby" ![]() Mistrzunio94 wrote: No ten Zte nawet fajny, zastanowie się nad nim ![]() Jeszcze się namyśl ![]() ![]() ![]() ![]() |
Last edited by Leito07 on 1 Nov 2011, o 00:38, edited 1 time in total. |
![]() |
![]() |
1 Nov 2011, o 09:30 |
sonyman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Co do zte blade to odradzam, strasznie czesto wypalaja sie pixele, prawie w kazdej sztuce. Niektorzy o tym nie wiezda, bo sie nie przypatruja. Tylko nie pamietam w ktorej wersji wyswietlacza, bo sa 2 lub 3. Raczej w tej czesciej spotykanej, z dystrybucja na Polske.
|
![]() |
![]() |
1 Nov 2011, o 11:35 |
Są wersje z TFT i AMOLED
![]() |
Top |
![]() |
Write comments | Post new topic |
Go to page Previous 1, 2, 3 Next Page 2 of 3 [ 32 posts ] Previous topic | Next topic |
|