Sucha teoria
Mógłby Mati napisać bo mnie też xdziewko interesuję
Mati91 wrote:Bombel co Ty pi***olisz? w technikum praktyki trwaja az miesiac i gowno na nich sie robi... przedmioty techniczne? teoria to moge sobie du** podetrzec.
Mati91 wrote:Mam tytul technik logistyk i zdana mature. niestety w zawodzie, pracy nie znalazlem, bo wszedzie wymagane doswiadczenie....
Ty to akurat chodzisz w rurkach, więc nie masz prawa głosu. ;Xadrian219 wrote:Ja chodzę do LO
WojtekGr wrote:Jasne jest że LO przygotowuje do studiów, ale przecież w Technikum program jest ten sam, tyle że przez dłuższy okres czasu. Dlatego moim zdaniem, lepiej iść na studia już z tytułem Technika i mieć szanse na inną pracę niż kasjer w McDonald's. A Informatyk będzie miał ciut łatwiej, bo informatyka jest dziś wszędzie.
pawelooss wrote:Ty to akurat chodzisz w rurkach, więc nie masz prawa głosu. ;X
adrian219 wrote:Ja chodzę do LO i z większością rzeczy się z Wami nie zgodzę.
ZiomalMarcin wrote:Co jak co, ale na studia techniczne lepiej iść po technikum, gdzie masz już jakieś podwaliny tego co jest na studiach i jest łatwiej to ogarnąć.
wook wrote:ja też chodze do LO
Jencuś97 wrote:Planuje, organizuje, kieruje i kontroluje przemieszczanie towarów od producenta do konsumenta wykorzystując informacje płynące z rynku w celu optymalizacji korzyści wynikających z wymiany towarowej dla wszystkich uczestników tej wymiany; dostarcza towar zgodnie z zamówieniem klienta we wskazane miejsce i czas; optymalizuje koszty dostawy towarów; dokonuje wyboru procedury zakupów i analizuje ich stan; obsługuje zamówienia i organizuje transport wykorzystując w tym celu systemy informatyczne.
Mati91 wrote: wszyscy ku*** madrzy a 80% Was nawet nie wie co sie dzieje na rynku pracy....
Mati91 wrote:mozesz po zawodowce zbijac kokosy w budowlance czy mechanice a mozesz isc za poloniste za 1500 miesiecznie.
Mati91 wrote:szkola nie miala pieniedzy
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests